Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het assortiment aan technische kerstpakketten

Op moment bevindt je je op de pagina van onze technische kerstpakketten van Kerstpakketten Tip. Dit kerstpakket is hét perfecte geschenk als jouw bedrijf in de technische sector zit. Het pakket bevat verschillende technische producten, maar ook lekkernijen. Het pakket is niet alleen geschikt voor bedrijven in de technische sector maar ook voor andere sectoren. Het is een luxe en functioneel kerstpakket waar jouw medewerkers zeker iets mee kunnen.

Betaal na levering
Méér belastingvoordeel Top 20 kerstpakketten Huiszending mogelijk
Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Technisch
13 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten Wijnkado's Top 20 Keuzeconcept Maatwerk Kerstpakketten Showroom Kerstmarkt

Een eigen kerstmarkt op het werk

Wil je graag een eigen kerstmarkt op het werk, dan kunnen wij dat voor jouw organiseren. Vanaf 1000 medewerkers verzorgen wij een sfeervolle kerstmarkt op locatie van het bedrijf of op een ander uitgekozen locatie. Denk hierbij aan een gezellig kerstdorp met allerlei kerstkraampjes speciaal voor jouw medewerkers. De medewerkers kunnen zelf hun kerst cadeau uitzoeken onder het genot van een hapje en drankje. Heb je speciale wensen voor de kerstmarkt, zoals een kerstman of fotograaf, laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag om een onvergetelijke kerstmarkt te organiseren.

Een technisch kerstpakket cadeau geven

Het is fijn om op het einde van het jaar een geschenk te mogen ontvangen voor de inzet die je hebt neergezet het gehele jaar door. Door het geven van een geschenk zullen medewerkers zich gewaardeerd voelen en gemotiveerd worden om zich in het nieuwe jaar weer voor de volle 100% in te zetten. Met de inhoud van dit kerstpakket zullen de medewerkers echt verrast worden. Ben je op zoek naar andere handige kerstpakketten, dan is misschien het travel kerstpakket wel iets voor jou.

Wat u van ons technisch kerstpakket kunt verwachten

Het technisch kerstpakket is een luxe en populair cadeau om weg te geven. In de pakketten kunnen verschillende soorten technische producten voorkomen, waaronder airfryers, speakers, koptelefoons en gereedschapskisten. Tevens bevat het lekkernijen waaronder chips, popcorn, nootjes en bier. Het zijn stoere kerstpakketten die in het teken staan van een technisch product. Het zijn leuke maar ook handige gadgets om te krijgen. Tevens zijn de gadgets functioneel in gebruik. De airfryer is handig voor in de keuken om een lekker gerecht mee te kunnen maken. De speakers die in het pakket voorkomen hebben een goede geluidskwaliteit. Of wil je juist liever alleen kunnen genieten van de muziek? Dan zijn de koptelefoons in het pakket ook erg handig.

Vragen of meer informatie nodig

Heb je vragen of onduidelijkheden over ons technisch kerstpakket, dan kun je ons bereiken via de telefoon of mail. Wil je meer informatie over de kerstmarkt? Vul dan vrijblijvend het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je zelf een kerstpakket om maat samenstellen? Ook hiervoor kun je een formulier invullen op onze website. Wij gaan dan voor jou aan de slag om een origineel en uniek kerstpakket samen te stellen.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie technische kerstpakketten bestellen?

Ja, wij hebben een collectie met technische kerstpakketten.

Wat zijn de kosten voor het organiseren van een kerstmarkt?

De kosten van een kerstmarkt zijn afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Vul hiervoor een formulier in op onze website. Dit is geheel vrijblijvend. Wij nemen dan zo snel mogelijk met je contact op over de mogelijkheden.

Wanneer is de einddatum voor het maken van een order?

Er is geen officiële einddatum, maar wij raden je aan om ruim op tijd uw kerstpakketten te bestellen. De einddatum voor het bestellen van kerstpakketten is afhankelijk van de voorraad en de transportplanning. Zeker bij het plaatsen van een grote order, wordt geadviseerd om dit zo vroeg mogelijk te doen.

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Bij Kerstpakketten Tip is het mogelijk om achteraf te betalen tot een maximaal orderbedrag van €10.000,- inclusief BTW.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...