Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het travel kerstpakketten assortiment

Gaan jouw werknemers graag op vakantie of een weekendje weg? Dan is het travel kerstpakket een ideaal kerstpakket om cadeau te geven. Of je ver weg op vakantie gaat of in de buurt, voor beide is dit pakket erg handig. Motiveer jouw werknemers om in hun vakantieperiode, een paar dagen weg te gaan. Hierdoor kunnen de werknemers even ontspannen en bijkomen van al het harde werken.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Travel
10 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Op vakantie met het travel kerstpakket

Zijn jouw werknemers echte vakantiegangers? Dan is dit travel kerstpakket enorm handig om weg te geven. Het is een perfect kerstpakket om mee op vakantie te gaan. Het kerstpakket bevat verschillende artikelen die handig zijn voor op reis. De producten die in het pakket zitten zijn onder andere koffers, rugzakken en toilettassen. Maar ook verschillende soorten snacks en dranken om de vakantie goed mee in te kunnen luiden. Het is een ruim gevuld pakket met een hoge kwaliteit. Het pakket heeft fijne producten en het is handig in gebruik.

Interesse in een kerstmarkt

Als je interesse hebt in een kerstmarkt dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij organiseren een kerstmarkt voor kerstpakketten op locatie van het bedrijf of op een externe locatie. Hierbij worden er sfeervolle kerstkraampjes opgezet en kunnen er kerstpakketten worden gekocht. De kerstmarkt zal in het teken staan van gezelligheid met een hapje en drankje. Dit is mogelijk vanaf 1000 werknemers. De kosten zijn afhankelijk van de de omvang en de wensen. Je kunt een aanvraag op de website indienen, hierbij kun je ook het budget per medewerker aangeven.

Het gehele assortiment aan kerstpakketten

Kerstpakketten Tip heeft een groot assortiment aan kerstpakketten. Het assortiment is verdeeld in verschillende thema's, kleurensamenstelling en prijscategorieën. Wil je graag een uitzonderlijk geschenk weggeven? dan kun je kiezen voor een uniek kerstpakket. Heb je sportieve werknemers, of wil je hun graag motiveren om meer te gaan bewegen? Dan kun je kiezen voor een sportief geschenk.

Het travel kerstpakket op maat samenstellen

Wil je de travel kerstpakketten combineren met bijvoorbeeld de traditionele kerstpakketten, dan is er een mogelijkheid om een pakket op maat samen te stellen. Dit is mogelijk bij een afname van minimaal 100 stuks. Je kunt hiervoor een formulier op de website invullen met al je wensen en specificaties. Tevens kun je op afspraak onze showroom bezoeken. Wij zullen dan samen met jou een mooi pakket samenstellen. Voor meer informatie kun je terecht op onze website. Heb je specifieke vragen of onduidelijkheden, dan kun je ons telefonisch of per mail bereiken.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie terecht voor travel kerstpakketten?

Ja, wij hebben een collectie aan travel kerstpakketten. Dit pakket is volledig ingericht om mee op reis te kunnen.

Kan ik zelf een tijdstip voor de levering selecteren?

Nee, het is niet mogelijk om zelf een tijdstip te kiezen. Je kunt wel jouw gewenste leverdatum selecteren.

Op welk tijdstippen worden de bestellingen geleverd?

Wij leveren de bestellingen op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 uur.

Bij hoeveel pakketten kan ik een bestelling plaatsen?

De minimale bestelhoeveelheid is 5 stuks per pakket.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...