Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het assortiment aan alternatieve kerstpakketten

Vind je het lastig om ieder jaar weer een origineel en bijzonder kerstcadeau te vinden? Wil je ieder jaar het personeel en zakenrelaties weer opnieuw verrassen? Kies dan voor een alternatief kerstpakket. Deze kerstpakketten zijn geen standaard pakketten en bevatten artikelen die vernieuwend en verrassend zullen zijn. In het pakket zitten zowel food als non-food producten. Met deze pakketten zult jij vast en zeker het personeel en de zakenrelaties kunnen bedanken. Ze zullen zich hierdoor enorm gewaardeerd voelen en gemotiveerd worden om het komende jaar weer voor de volle 100% in te zetten.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Alternatief
445 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Bestel het alternatief kerstpakket

Bestel het alternatieve kerstpakket als je graag een buitengewoon kerstpakket wilt weggeven. Ieder jaar worden de kerstpakketten opnieuw samengesteld met vernieuwende producten. Het pakket is gevuld met producten met de nieuwste trends, aparte drankjes en lekkernijen. Het is een fijne combinatie van verrassende producten en etenswaren. Het is een goed gevuld pakket wat erg leuk is om uit te pakken. Je zult hier ongetwijfeld de mensen mee verrassen.

Vallen de geschenken bij jou in de smaak, maar vraag je jezelf af hoe het zit met de btw tarieven en de belasting? Op onze website kun je kijken of de kerstpakketten belastingvrij zijn.

Een goed pakket

Kerstpakketten Tip doet aan verantwoord ondernemen. Wij proberen onze kerstpakketten zo ecologisch mogelijk in te pakken en te verpakken. Maar ook proberen wij lokale artikelen in het pakket te verwerken, hiermee steunen wij de lokale ondernemers. Onze pakketten zijn goed gevuld met producten van topkwaliteit en met de beste prijsgarantie. Hierdoor bieden wij kerstpakketten aan die zowel goed zijn voor milieu, als voor de mensen. Het is een fijn pakket om cadeau te geven aan goed en hardwerkende mensen.

Gehele assortiment van Kerstpakketten Tip

In het assortiment van Kerstpakketten Tip zijn allerlei soorten kerstpakketten te vinden. Zo is er voor elke onderneming een bijpassend kerstpakket te vinden. Het is een stuk persoonlijker en leuker om een pakket cadeau te geven, wat ook echt bij het personeel past. Stel je werkt in de bouw, dan hebben wij het bouwvak kerstpakket. Dit kerstpakket heeft verschillende handige producten zoals een gereedschapskist, maar ook bier en nootjes.

Vragen over onze diensten of kerstpakketten?

Wij hebben meerdere diensten en kerstpakketten die wij aanbieden. Heb je bepaalde onduidelijkheden of vragen over de mogelijkheden van onze kerstpakketten? Wij staan iedere werkdag van 9:00 tot 17:00 voor je klaar. Je kunt ons gemakkelijk bereiken via de telefoon of mail.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Verkopen jullie alternatieve kerstpakketten?

Ja, wij hebben een ruim assortiment aan alternatieve kerstpakketten.

Wat is een alternatief kerstpakket?

De alternatieve kerstpakketten zijn geen standaard kerstgeschenken. Het heeft vernieuwende en alternatieve producten, zowel food als non-food.

Hoe laat worden mijn kerstpakketten bezorgd?

Iedere werkdag worden de kerstpakketten tussen 8:00 en 18:00 geleverd. Wij houden geen rekening met de openingstijden van de bedrijven.

Welke btw tarieven zitten er op de kerstpakketten?

De btw tarieven verschillen per kerstpakket omdat ieder pakket een andere samenstelling heeft aan producten. Non-food producten hebben een btw tarief van 21% en food producten hebben een btw tarief van 9%.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...