Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De lokale kerstpakketten collectie

Het einde van het jaar is in zicht en het wordt weer tijd om het personeel te bedanken met kerstpakketten. Wil je graag een pakket bestellen die in het teken staat van lokale producten? Het lokale kerstpakket is een pakket die bestaat uit artikelen die gemaakt zijn door ondernemers in de regio. Het is een leuk en verrassend pakket waarmee je de lokale ondernemers steunt. De pakketten bevatten vooral lekkere etenswaren en dranken, maar er kunnen ook non-food artikelen in voorkomen.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Lokaal
445 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een lokaal kerstpakket bevat artikelen van lokale ondernemers zoals bak mixen, drank en koekjes.

Kerstpakketten Tip

Zoek jij een perfect geschenk voor dit jaar, dan zit je bij Kerstpakketten Tip aan het juiste adres. Kerstpakketten Tip heeft online een enorm assortiment aan kerstpakketten met leuke thema's in verschillende prijsklasse. Er is genoeg keuze, waardoor elk bedrijf bij ons terecht kan voor een geschikt kerstpakket. Bekijk snel onze webshop en vind jouw kerstpakket van het jaar. De pakketten zijn gemakkelijk en snel te bestellen Je kunt er voor kiezen om achteraf te betalen en je kunt zelf je gewenste leverdatum aangeven.

Bestel een lokaal kerstpakket

Het lokale kerstpakket is een pakket die rijk gevuld is met artikelen van lokale ondernemers en merken. Het pakket zal grotendeels bestaan uit lekkere etenswaren en dranken. Het kunnen zowel lokale wijnen en snacks zijn, maar ook mokken, bak mixen en dekens. Het zijn eerlijke pakketten waarbij je de lokale ondernemers steunt. Het cadeau geven van dit kerstpakket geeft je dan ook een fijn en goed gevoel.

Het volledige assortiment

Het einde van het jaar is in zicht en het wordt weer tijd voor kerstpakketten. Bij Kerstpakketten Tip is er een enorm assortiment aan verschillende soorten kerstpakketten. Je kunt eenvoudig je voorkeuren aangeven door middel van de zoekfilter. Hier kun je onder andere verschillende thema's, artikelen, prijzen en kleuren aangeven. De zoekfilter zorgt ervoor dat jij gericht kunt zoeken op de kenmerken die je hebt aangegeven. Zo kun je onder andere naar een traditioneel geschenk op zoek zijn. Dit zijn pakketten die grotendeels gevuld zijn met eten maar ook met ander soort artikelen. Tevens kun je op zoek gaan naar aparte geschenken. Deze pakketten bevatten geinige en aparte artikelen.

Lokale kerstpakketten bevat lokale lekkernijen en dranken

Vragen over het lokaal kerstpakket?

Kerstpakketten Tip wenst jou fijne feestdagen en succes bij het zoeken naar het geschikte kerstpakket van het jaar. Zijn er voor jou bepaalde onduidelijkheden of onbeantwoorde vragen? Je kunt onze klantenservice gemakkelijk bereiken via de live-chat, telefonisch en per mail. Wij zullen je dan zo spoedig en goed mogelijk helpen, waardoor jij je zoektocht kunt vervolgen.

Telefoonnummer: + 31 (0) 853 018 558
E-mailadres: service@kerstpakkettentip.nl

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hebben jullie lokale kerstpakketten in het assortiment?

Ja, wij hebben een assortiment met lokale kerstpakketten. Dit zijn pakketten die artikelen bevatten  van lokale merken en ondernemers.

Kunnen particulieren ook bij jullie kerstpakketten bestellen?

Ja, particulieren kunnen bij Kerstpakketten Tip ook pakketten bestellen. Bij een particulieren bestelling wordt er samen in overleg gekeken wat de beste bezorgmethode is.

Wanneer ontvang ik een bevestiging en overzicht van mijn bestelling?

Na het maken van een bestelling, zul je binnen enkele minuten een bevestigingsmail ontvangen. In deze mail staat ook een overzicht van de gehele bestelling.

Wat moet ik doen als mijn vraag er niet bij staat?

Wordt er geen antwoord gegeven op je vraag? Dan kun je de klantenservice gemakkelijk bereiken via de live-chat op de website, het telefoon + 31 (0) 853 018 558 of via het e-mailadres service@kerstpakkettentip.nl.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...