Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Een eerlijk kerstpakket cadeau geven

Je kunt er zeker van zijn dat deze eerlijke kerstpakketten een glimlach op ieders gezicht toveren. Het Fair Trade keurmerk zorgt ervoor dat de producenten eerlijk betaald krijgen voor hun product, terwijl bij biologische producten tijdens de productieprocessen rekening wordt gehouden met het milieu en dierenwelzijn. Tevens zitten er duurzame producten in het pakket die gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Zoals je al hoort zit het pakket boordevol met eerlijke producten.

Betaal na levering
Méér belastingvoordeel Top 20 kerstpakketten Huiszending mogelijk
Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Eerlijk
459 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten Wijnkado's Top 20 Keuzeconcept Maatwerk Kerstpakketten Showroom Kerstmarkt
Een eerlijk kerstpakket bevat duurzame producten en een recycelde koffer

Het bestellen van de eerlijke kerstpakketten

Je kunt gemakkelijk, snel en veilig via onze online webshop al je kerstpakketten bestellen. Kerstpakketten Tip heeft een ruim assortiment aan kerstpakketten 2023, dit zijn goede kwaliteit pakketten met de beste prijsgarantie. Via de zoekfilters kun je snel en gemakkelijk het beste kerstpakket vinden die volledig naar jouw wens is. Bij het bestellen kun je een eigen gewenste leverdatum aangeven, waardoor er rekening wordt gehouden met het bedrijf. Tevens kun je kiezen voor achteraf betalen, dit maakt het online bestellen ook een stuk veiliger.

Kies voor het eerlijke kerstpakket

Kies voor dit kerstpakket, als je zowel het personeel als de rest van de wereld blij wilt maken. De producten in het pakket zijn eerlijke producten, die voor meerdere zaken goed zijn. De eerlijke producten in het pakket zijn onder andere Fair Trade, biologische en recyclede producten. Deze producten zijn milieuvriendelijker en eerlijker voor de gehele wereld. Ze zorgen ervoor dat boeren eerlijk worden betaald voor hun oogst, dat het milieu minder wordt vervuild tijdens de productie en dat materiaal wordt hergebruikt. Je kunt er zeker van zijn dat het geschenk het zeker goed zal doen bij het personeel. Het geschenk bestaat uit meerdere formaten, zo zijn ze in een klein maar ook in een groot formaat te koop.

Verschillende keuzes

Is het kerstpakket toch niet helemaal wat je in gedachte had of wil je liever een kerstpakket van een andere prijsklasse kiezen? Je kunt uit verschillende thema's en prijzen kiezen. Wat dacht je van de budget kerstpakketten? Dit is een fijn pakket voor bedrijven die dit jaar financiële moeilijkheden hadden, of nou eenmaal niet veel te besteden hadden. De pakketten die alsnog goed gevuld, maar zijn een stuk goedkoper. Tevens kun je kiezen voor andere thema's zoals onder andere het bourgondisch thema. Dit pakket bestaat vooral uit heel veel lekker eten en drinken.

De eerlijke kerstpakketten hebben duurzame en biologische etenswaren en dranken.

Neem contact op!

Namens kerstpakketten Tip wensen we jou heel veel succes met het vinden van de beste kerstattentie. Wij hopen dat het hele bedrijf fijne feestdagen beleefd en met een schone lei het nieuwe jaar in gaat. Heb je toch nog bepaalde vragen over de kerstattenties of over de bestelling? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer +31 (0) 853 018 558 of per e-mail service@kerstpakkettentip.nl.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hebben jullie eerlijke kerstpakketten in het assortiment?

Ja, wij verkopen eerlijke kerstpakketten.

Wat houdt een eerlijk kerstpakket in?

Het eerlijke kerstpakket bevat producten die duurzaam, biologisch en recyclebaar zijn.

Kan ik zelf mijn bestelling komen ophalen?

Nee, het is niet mogelijk om je eigen bestelling te komen ophalen. Dit vanwege de enorme drukte bij de inpakcentrale.

Mijn bedrijf zit gevestigd in België, leveren jullie hier ook?

Ja, wij leveren onze kerstpakketten ook in België. De verzendkosten voor België bedragen €54 excl. Btw.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...