Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het assortiment aan kleine kerstpakketten

Wil je dit jaar niet een mega pakket weggeven, maar een klein geschenk voor je personeel en zakenrelaties? De kleine kerstpakketten zijn kleine maar fijne geschenken om hen mee te kunnen verrassen. Hoe klein de kerstpakketten ook zijn, het geeft een fijn gevoel om gewaardeerd te worden en dat er iemand aan je denkt. Zeker tijdens de feestdagen is het fijn dat je speciaal bedankt wordt voor het afgelopen jaar. Bekijk hierbeneden het assortiment met alle kerstpakketten die bij dit thema horen.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Kleine
83 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Klein kerstpakket cadeau geven

Het kleine kerstpakket is de perfecte manier om een beetje vreugde te sturen tijdens dit seizoen. De kerstpakketten zijn er in alle soorten, maten en vormen. Ze zijn verpakt in mooie dozen of manden en hebben verschillende soorten thema's. Elk van hen is verrassend en heeft een interessante inhoud. De inhoud kan bijvoorbeeld lekkernijen, maar ook kleine spelletjes en puzzels bevatten. Deze pakketten zijn ideaal als je op zoek bent naar een geschenk voor je zakenrelaties. Hiermee kun je hen bedanken voor de inzet en bijdrage van het afgelopen jaar. Kies bijvoorbeeld voor een wijncadeau, deze zal zeker van pas komen bij de feestdagen.

De collectie van Kerstpakketten Tip

Ben je op zoek naar het perfecte geschenk, maar zit het kerstpakket waarnaar je op zoek bent er niet bij? Kerstpakketten Tip heeft veel meer soorten kerstpakketten in verschillende thema's. Wil je liever toch een groot kerstpakket cadeau geven? Ook hiervan hebben wij een ruim assortiment aan grote pakketten met verschillende soorten thema's. Of vind je het belangrijk dat het pakket echt van deze tijd is? Dan kun je kiezen voor een modern kerstpakket. Dit pakket bevat artikelen die in deze tijd populair zijn, zoals bijvoorbeeld duurzame artikelen. Maar ook kan het elektrische apparaten bevatten die van deze tijd zijn, zoals draadloze oortjes.

Loop je ergens tegen aan?

Zit je midden in je zoektocht naar het vinden van het geschenk voor het nieuwe jaar, maar loop je ergens tegenaan? Kerstpakketten Tip helpt je graag. Heb je bepaalde vragen, onduidelijkheden of advies nodig? Neem telefonisch of per mail contact met ons op. Wij zullen er samen voor zorgen dat jij een perfect kerstpakket uitzoekt, wat goed bij jouw personeel en zakenrelaties past. Wij hopen dat door het aanbieden van een groot assortiment, iedereen een goed bijpassend kerstpakket kan vinden. Ook door het aanbieden van onze klantenservice en het achteraf betalen, proberen wij het gemakkelijker voor je te maken.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie een klein kerstpakket bestellen?

Ja, wij hebben een collectie met kleine kerstpakketten.

Kan ik zelf kiezen wanneer mijn bestelling word geleverd?

Ja, het is mogelijk om zelf een leverdatum aan te geven, wanneer je graag de kerstpakketten ontvangt. Het is niet mogelijk om een tijdstip door te geven.

Op welk tijdstip kan ik de levering verwachten?

Wij leveren van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00.

Kan ik mijn bestelling achteraf betalen?

Ja, je kunt tijdens het bestellen van je kerstpakketten er voor kiezen om achteraf te betalen. Dit kan tot een maximaal orderbedrag van €10.000.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...