Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Onze moderne kerstpakketten collectie

Vind jij het belangrijk om met de tijd mee te lopen? En vind je het leuk om de laatste nieuwe apparaten en producten in huis te hebben? Dan is het moderne kerstpakket een top pakket. Het kerstpakket is een combinatie van food en non-food producten die momenteel trending zijn. De producten die in het pakket voorkomen variëren van biologische producten, accessoires tot keukengerei en andere trendy gadgets.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Modern
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Het personeel zelf laten kiezen

Als je graag de keuze aan het personeel wilt geven, dan kun je kiezen voor een cadeaubon als kerstpakket. Hierbij kan het personeel zelf een cadeau uitzoeken wat het beste bij hun past. Via een eigen gemaakte website, met eigen logo en kleuren van het bedrijf, kan het personeel zijn eigen cadeau selecteren. Het personeel ontvangt via de mail of via een cadeaubon zijn eigen inlogcode, zodat ze bepaalde punten kunnen besteden aan artikelen in de online winkel. De op punten gebaseerde aankoop stelt hen in staat vrij te beslissen. Zo kunnen ze exact het cadeau kiezen wat op hun verlanglijstje staat.

Wat is een modern kerstpakket?

De moderne kerstpakketten zijn de meest trendy geschenken die wij hebben. Een pakket dat focust op de actuele trends en ontwikkelingen binnen onze samenleving. Het bevat moderne producten zoals gadgets en verschillende etenswaren! De producten die er in het pakket kunnen zitten zijn bijvoorbeeld biologische producten, airfryers of speakers. Omdat je geïnteresseerd bent in de moderne kerstpakketten, raden wij je aan om ook een kijkje te nemen bij onze luxe kerstpakketten. Dit zijn mooie ingepakte pakketten met luxe producten.

De gehele collectie

Zit het pakket waar jij op zoek naar bent er niet tussen? Kerstpakketten Tip heeft een enorm assortiment aan kerstpakketten. Zo hebben wij verschillende thema's waar je uit kan kiezen. Aan de linkerzijde van de pagina kun je gemakkelijk jouw wensen aangeven, hierdoor laten we jou precies de kerstpakketten zien die in jouw straatje passen. Zo hebben wij een thema met aparte kerstpakketten, hier vind je al onze kerstpakketten met aparte artikelen. Maar ook hebben wij een technisch thema, dit pakket zit vol met technische artikelen.

Vragen over het modern kerstpakket?

Zit het pakket naar jouw wens er niet helemaal bij? Je kunt er voor kiezen om een eigen kerstpakket samen te stellen. Meer informatie hierover kun je vinden op onze website bij maatwerk. Als je tegen bepaalde dingen tegenaan loopt of je hebt bepaalde vragen, kun je via de site je gegevens achterlaten. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Ook kun je er voor kiezen om onze klantenservice te mailen of te bellen.

E-mailadres: service@kerstpakkettentip.nl
Telefoonnummer: +31 (0) 853 018 558

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie terecht voor een modern kerstpakket?

Ja, wij hebben een gehele collectie aan moderne kerstpakketten. Dit zijn pakketten die trendy artikelen bevatten.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

De prijzen die vermeld staan zijn zowel inclusief en exclusief BTW. Een kerstpakket bestaat vaak uit zowel food als non-food artikelen. Dat betekent dat het BTW tarief ook kan verschillen. Zo kan de prijs bestaan uit zowel 9% als 21% BTW.

Hoeveel pakketten moet ik minimaal bestellen om een order te kunnen plaatsen?

Om een order te kunnen plaatsen moet je minimaal 5 stuks per pakket bestellen.

Ontvang ik per post of digitaal een factuur?

De factuur versturen wij per e-mail.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...