Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het assortiment aan aparte kerstpakketten

Ieder jaar heeft Kerstpakketten Tip een nieuw assortiment aan unieke kerstpakketten. Wil je geen standaard kerstpakket meer weggeven maar een pakket die de werknemers echt verrast? Kies dan voor onze aparte kerstpakketten. Dit zijn pakketten die geen standaard artikelen bevatten maar leuke en geinige producten. Het is een ontzettend leuk pakket om cadeau te geven maar zeker ook om te krijgen. Tijdens het uitpakken zullen de werknemers enorm verrast worden door de hoeveelheid producten en aparte artikelen.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Aparte
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

De mogelijkheden die wij bieden

Los van de kerstpakketten die wij verkopen hebben wij nog verschillende andere diensten en mogelijkheden die wij aanbieden. Zo kun je kiezen voor een keuzeconcept, waarbij de klant zelf zijn cadeau mag uitkiezen. Maar ook verzorgen wij kerstmarkten op locatie, waarbij er kerstkraampjes staan waar het personeel zelf een cadeau kan uitkiezen, onder het genot van een hapje en drankje. Tevens kun je kiezen voor maatwerk, waarbij wij een uniek kerstpakket samenstellen die geheel naar uw wens is. Bekijk Kerstpakketten Tip voor meer informatie en alle mogelijkheden die wij aanbieden.

Wat houdt een apart kerstpakket in?

Het aparte kerstpakket is geen standaard pakket. Het bevat leuke en verrassende producten, voor zowel man als vrouw. Met de combinatie van food en non-food producten, is het een goed gevuld pakket. De inhoud verschilt per kerstpakket. Het kan onder andere aparte gadgets, keukenartikelen, sportartikelen en lekkernijen bevatten. Het uitpakken van het pakket zal voor de werknemers één grote verrassing zijn.

Benieuwd naar onze andere kerstpakketten

Ben je benieuwd naar onze andere soorten kerstpakketten? Wij hebben keuze uit kerstpakketten van verschillende soorten formaten. Zo hebben wij ook een kerstpakket speciaal gemaakt zodat het door de brievenbus past. Maar ook kun je gemakkelijk op een bepaald artikel, thema, kleur of land zoeken. U kunt eenvoudig op de website filteren waar je naar op zoek bent. Zo hopen wij de zoektocht naar het perfecte kerstpakket zo gemakkelijk mogen te kunnen maken.

Meer informatie over de kerstpakketten

Op onze website staat veel informatie over onze andere kerstpakketten, zoals de alternatieve geschenken, maar ook over onze diensten en andere belangrijke gegevens. Kom je er niet helemaal aan uit of wordt jouw vraag niet beantwoord? Dan kun je gerust contact met ons op nemen via de mail of telefoon.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hebben jullie ook aparte kerstpakketten in jullie assortiment?

Ja, je kunt bij ons terecht voor aparte kerstpakketten. Deze zijn te vinden in ons assortiment bij het thema 'aparte'.

Wat wordt er bedoeld met een apart kerstpakket?

Een apart kerstpakket is geen standaard pakket maar zit vol met aparte en gekke producten. Het is een combinatie van food en non-food producten.

Wat houdt de kerstmarkt in die jullie organiseren?

Wij organiseren kerstmarkten op locatie van het bedrijf of een andere afgesproken locatie. Hier zetten wij dan kerstkramen op waar het personeel zelf het kerstcadeau mag komen uitzoeken. Ook zullen wij lekkere hapjes en drankjes verzorgen waardoor er een echte gezellige kerstsfeer ontstaat.

Wat kan ik doen als mijn vraag er niet bij staat?

Als jouw vraag er niet bij staat, kun je ons gemakkelijk bereiken via het telefoonnummer +31 (0) 853 018 558 of via het e-mailadres service@kerstpakkettentip.nl

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...