Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Brievenbus kerstpakketten cadeau geven

Heb je veel werknemers die vanuit huis werken en vind je het lastig om hun allemaal persoonlijk een kerstcadeau te kunnen geven? Kies dan voor een brievenbus kerstpakket. In plaats van kerstcadeaus uit te delen, kun je ze dit jaar een brievenbuspakje toesturen. Dit kerstpakket bevat minder afval, kleinere producten en past door elke brievenbus. Het is een handig pakket waarbij niemand thuis hoeft ze zijn, maar het vanzelf wordt geleverd in de brievenbus.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Brievenbus
De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een brievenbus kerstpakket is een handig pakket dat door de brievenbus past.

Zelf brievenbus kerstpakketten samenstellen

Zit het pakket naar wens er niet bij? Of wil je graag je kerstpakket persoonlijker maken door het zelf samen te stellen? Bij Kerstpakketten Tip kun je een kerstpakket samenstellen volledig naar jouw eigen wens. Op de website kun je via maatwerk alle gegevens en belangrijke informatie invullen wat jij graag in het kerstpakket wilt zien. Wij zullen dan samen met team, speciaal voor jou een aangepast kerstpakket samenstellen. Hierin wordt er rekening gehouden met de speciale wensen zoals de grootte, het budget en de soorten artikelen. Maar ook kun je het pakket nog persoonlijker maken door je eigen kerstwens en logo er in te laten verwerken. Het kerstpakket zelf laten samenstellen, kan vanaf een minimale orderwaarde van 100 stuks.

Wat houdt het brievenbus kerstpakket in?

Het brievenbus pakket is een ontzettend handig pakket die gemakkelijk door de brievenbus past. De afmetingen van het brievenbus kerstpakket zijn zodanig dat het makkelijk door elke formaat brievenbus past. De dozen of enveloppen zijn vaak verpakt in een duurzaam inpakpapier, maar ook is het sterk genoeg dat tegen een stootje kan. Hoewel de afmetingen een stuk kleiner zijn dan de normale kerstpakketten, bevat het nog steeds genoeg leuke en lekkers artikelen. De artikelen die in het pakket voorkomen zijn dan ook een stuk platter, zoals bijvoorbeeld een bioscoopbon, koekjes en een boek, dat gemakkelijk door de brievenbus past.

Het gehele aanbod

Wil je liever geen brievenbus kerstpakket weggeven, maar een wat groter kerstpakket? Kerstpakketten Tip heeft een groot assortiment met allerlei soorten kerstpakketten in verschillende maten, thema's en prijsklasse. Wil je bijvoorbeeld een kerstpakket cadeau geven met een fijne prijs? Bekijk dan het budget kerstpakket. Dit zijn alsnog goed gevulde pakketten maar voor een fijne en goedkope prijs. Tevens kun je kijken tussen de aanbiedingen, waarbij de kerstpakketten die dit jaar zijn afgeprijsd worden vertoond.

Brievenbus kerstpakketten bevatten lekkere hapjes die door de brievenbus passen.

Vragen of onduidelijkheden?

Heb je onduidelijkheden over de afmetingen, de inhoud, of over het bestel of verzendproces? Op onze website hebben wij veel informatie staan over ieder kerstpakket,maar ook over het bestel en verzendproces. Wordt jou vraag hier niet beantwoord, of wil je graag extra informatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij proberen jou zo goed mogelijk te helpen, waardoor jij een fijn kerstpakket kunt weggeven aan al je personeelsleden. Wij zijn via de telefoon, e-mail of via de live chat beschikbaar.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Verkopen jullie brievenbus kerstpakketten?

Ja, bij ons kun je online brievenbus kerstpakketten bestellen.

Is de afbeelding van het pakket ook echt het daadwerkelijke kerstpakket?

Ja, de afbeelding die je op de webshop ziet staan, is een afbeelding van het daadwerkelijke kerstpakket.

Hoe worden de artikelen in het kerstpakket geteld?

De artikelen worden los van elkaar geteld, dus ook als een artikel er tweemaal in voorkomt. Tevens telt de doos ook mee als artikel, omdat ook deze wordt meegenomen in de verkoopprijs.

Worden de kerstpakketten ook in België geleverd?

Ja, de kerstpakketten worden ook in België geleverd. De verzendkosten kunnen voor België verschillen met die van Nederland.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...