Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Gadget kerstpakketten

Het eind van het jaar is weer aangebroken en je bent op zoek naar een kerstpakket om al je werknemers en zakenrelaties mee te kunnen bedanken. Zoek je een vernieuwend en interessant kerstpakket? Kies dan voor het gadget kerstpakket. Dit pakket heeft vernieuwende en innovatieve artikelen. De gadgets zijn elektronische en moderne producten die handig in gebruik zijn en die het leven een tikkeltje gemakkelijker maken.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Gadgets
38 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Liever een wijnpakket?

Wil je liever een pakket die in het teken staat van wijn? Kies dan voor het wijnpakket. Wijn is altijd fijn, zeker met de feestdagen. Bij een kerstdiner mag een glas wijn niet bij ontbreken. Maar ook tijdens nieuwjaar, kun je met wijn goed het nieuwe jaar mee vieren.  Er is keuze uit verschillende soorten wijnen, zo kun je kiezen voor wit, rood of rose wijn. Maar ook kun je kiezen voor champagne, met bijhorende champagne glazen. Het is een pakket waarmee je altijd goed zit en het is een fijn geschenk om te geven aan al je zakenrelaties.

De gadget kerstpakketten

Gadgets zijn populaire producten en een must-have voor elke moderne consument. Of het nu gaat om het vervullen van een bestaande of een nog niet ontdekte behoefte, gadgets bieden de gebruiker meer dan waar hij op had gerekend en voorzien hem in de meeste gevallen van innovatieve functies die andere producten niet hebben! Het is echt een hebbeding. De gadget kerstpakketten staan in het teken van zo'n hebbeding. Het is een ludiek geschenk dat een echte verrassing is tijdens het uitpakken. Het is een pakket dat perfect past bij mannen. Zij zullen zeker wild worden van dit kerstpakket.

Verschillende soorten kerstpakketten

Los van het gadget kerstpakket hebben wij ook andere soorten kerstpakketten. Wij hebben verschillende thema's waaruit je kan kiezen. Wat dacht je van de alternatieve kerstpakketten. Dit zijn geen standaard kerstpakketten maar met leuke, ongewone producten. Zo kun je producten verwachten zoals aparte snacks en drankjes of bijvoorbeeld een pizza pakket. Is dit pakket niet helemaal wat je zoekt? Dan hebben wij nog veel meer keuze in het gehele assortiment van Kerstpakketten Tip. Met de ruime keuze aan kerstpakketten, hopen wij op iedereen zijn wensen te kunnen inspelen. Hiermee hopen wij dat we een bijdrage kunnen leveren voor het bedrijf en dat wij iedereen een fijne afsluiting van het jaar te kunnen geven.

Vragen over het gadget kerstpakket

Heb je nog bepaalde vragen over de gadgets die voorkomen in de geschenken? Of een ander kerstpakket gerelateerde vraag? Je kunt doordeweeks tussen 9-17 terecht bij onze klantenservice. Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen, waardoor jij je zoektocht kunt gaan vervolgen en het beste kerstpakket voor werknemers en zakenrelaties kunt uitkiezen.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie terecht voor een gadget kerstpakket?

Ja, bij ons kun je terecht voor gadget kerstpakketten. Dit zijn pakketten die in het teken staan van een gadget. Het zijn vernieuwende en innovatieve producten die erg populair zijn.

Wat zijn de transportkosten binnen Nederland?

Transportkosten bij een orderwaarde van maximaal €600 exclusief BTW bedraagt €44,95.

Kan ik achteraf betalen?

Ja, er is een mogelijkheid om achteraf te betalen. Bij een maximaal orderbedrag van €10.000 inclusief BTW kun je achteraf betalen.

Worden de kerstpakketten tijdens de openingstijden van het bedrijf geleverd?

Wij leveren onze kerstpakketten van maandag tot en met vrijdag, tussen 08:00 en 18:00. Zijn deze tijden een afwijking van de openingstijden van jouw bedrijf? Dan moet je er voor zorgen dat er iemand om deze tijden aanwezig is om de kerstpakketten aan te nemen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...