Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

XL kerstpakketten kopen

Wil je een groot en goed gevuld kerstpakket weggeven? Dan kun je kiezen voor de XL kerstpakketten van Kerstpakketten Tip. Deze pakketten zijn ruim gevuld en van een groot formaat. Hiermee zul je jouw werknemers enorm mee kunnen verrassen.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: XL
184 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Waarom een XL kerstpakket

Wil je een verrassingseffect creëren bij je werknemers? dan zijn deze kerstpakketten een echte aanrader. Met de grootte van het pakket en de hoeveelheid producten zullen degene die het pakket krijgen echt goed verrast worden. Het pakket heeft zoveel verschillende producten dat er voor iedereen wat leuks bij zit. Met dit kerstpakket zullen de mensen thuis een echt kerstgevoel krijgen en het jaar goed mee kunnen afsluiten. Tevens zullen ze zich erg gewaardeerd door voelen en verbluft zijn van de hoeveelheid soorten producten.

Ben je geïnteresseerd in het kerstpakket? Dan ben je vast ook benieuwd naar jouw belastingvoordeel.

De inhoud van een XL kerstpakket

Het kerstpakket is rijk gevuld met veel verschillende soorten producten. De kerstpakketten hebben verschillende thema's en bevatten merendeels etenswaren. Het bevat etenswaren zoals chips, snoep en chocolade. Maar ook bepaalde dranken zoals cola, limonade en bier. De kerstpakketten bevatten niet alleen eten maar ook andere producten zoals kaarsen, puzzels, gezelschapsspellen en tassen. Met dit kerstpakket zullen de werknemers niks te kort komen tijdens de feestdagen.

Wil je de werknemers extra laten genieten, dan raden wij je aan om tussen onze wellness kerstpakketten te kijken.

Zelf een kerstpakket samenstellen?

Zit in het pakket niet precies de producten die je zou wensen? Dan is er ook de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. Dit kun je doen via maatwerk, door middel van het invullen van een formulier met al jouw wensen. Hierin kun je zo specifiek mogelijk gegevens invullen zodat wij voor jou aan de slag kunnen om een perfect kerstpakket samen te stellen.

Ben je geïnteresseerd in een ander bepaald thema? Dan kun je gemakkelijk aan de linkerzijde van de pagina jouw gewenste thema aanvinken. Kerstpakketten Tip heeft een ruime keuze aan thema's zoals speciale of exclusieve kerstpakketten. Hiermee hopen wij dat er voor elk bedrijf iets toepasselijk of leuks bij zit waarmee ze het jaar goed kunnen afsluiten.

Vragen of advies nodig?

Heb je hulp nodig bij het vinden van het perfecte kerstpakket of heb je vragen of onduidelijkheden ? Neem dan contact met ons op via de telefoon of mail. Wij staan voor je klaar om jou zo goed mogelijk advies te kunnen geven en te helpen met het vinden van het kerstpakket voor jouw werknemers.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Wat is een XL kerstpakket?

Een XL kerstpakket is een goed rijk gevuld kerstpakket van groot formaat met veel verschillende soorten producten. Zo is er voor iedereen iets wils. Met dit kerstpakket kunt u uw werknemers echt goed verrassen.

Wat voor soort producten zitten er in XL kerstpakketten?

De XL kerstpakketten zijn rijk gevuld met veel verschillende soorten producten. Zo zitten er producten in zoals chips, popcorn, wijn, kaarsen, puzzels en gezelschapsspellen.

Kan ik mijn eigen kerstpakket samenstellen?

Het is mogelijk om een eigen kerstpakket samen te stellen bij een minimale afname van 100 stuks. Door het invullen van een formulier kunnen wij via maatwerk voor jou een speciaal pakket samenstellen. In dit pakket komen al jouw wensen in voor en ontvang je precies het kerstpakket wat je in gedachte had.

Kan ik achteraf mijn factuur betalen?

Ja, je kunt bij ons achteraf betalen. Dit is mogelijk bij een maximale orderwaarde van €10.000 inclusief BTW.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...