Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Een speciaal kerstpakket cadeau geven

Wij hebben een aparte collectie ingericht voor onze speciale kerstpakketten. Vind je normaal een kerstpakket te standaard, maar wil je wel graag het personeel bedanken voor hun bijdrage en het harde werk van het afgelopen jaar?  Met dit kerstpakket zul je het personeel extra goed kunnen verrassen. Een speciaal kerstpakket is zo samengesteld dat er veel verschillende unieke producten in voorkomen. Het pakket bevat zowel food als non-food producten. Het geschenk is speciaal om te geven maar ook om te krijgen.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Speciaal
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Waarom Kerstpakketten Tip

Kerstpakketten Tip is een van de grootste en bekendste aanbieders van kerstpakketten en relatiegeschenken. Elk jaar zorgen wij voor een enorme collectie boordevol unieke kerstpakketten. Er wordt gekeken naar nieuwe trends, ontwikkelingen en populaire artikelen die meegenomen kunnen worden in de pakketten. Onze geschenken hebben de laagste prijsgarantie en zijn van goede kwaliteit. Tevens kun je kiezen voor jouw gewenste leverdatum én om achteraf te betalen.

Lijk het je leuk en gezellig om bij Kerstpakketten Tip te werken? Wij hebben, los van al de kerstpakketten, ook verschillende Vacatures in Limburg op onze website staan. Deze vacatures zijn op het gebied van online marketing.

Het personeel goed verrassen met een speciaal kerstpakket

De feestdagen zijn bijzondere en speciale dagen, daar hoort dan ook een speciaal geschenk bij.
Het speciale kerstpakket zorgt tijdens het uitpakken voor een enorm verrassingseffect. Het pakket bevat veel unieke en speciale producten. Het is een bijzonder en rijk gevuld pakket. Kies uit onze collectie het geschenk dat het beste bij jouw bedrijf, maar vooral bij jouw personeel past. Wij hebben ook een thema met kerstcadeaus voor personeel, dit zijn kerstpakketten speciaal ingericht voor het personeel.

De gehele collectie aan geschenken

De collectie van Kerstpakketten Tip heeft een ruim aanbod aan verschillende soorten kerstpakketten. Met de keuze uit meerdere thema's hopen wij dat elk bedrijf bij ons terecht kan voor het perfecte kerstcadeau. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een luxe geschenk? Bekijk dan de kerstpakketten met premium producten. Wil je liever een klein geschenk weggeven? Dan kun je bij onze mini kerstpakketten een kijkje nemen. Aan de linkerzijde van de pagina kun je gemakkelijk jouw voorkeuren aangeven.

Kerstpakketten Tip staat voor uw klaar

Heb je nog vragen, onduidelijkheden of advies nodig bij de keuze van het perfecte kerstpakket voor jouw personeel? Kerstpakketten Tip staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij staan van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 t/m 17:00 voor je paraat.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Verkopen jullie ook speciale kerstpakketten?

Ja, wij hebben een collectie samengesteld met al onze speciale kerstpakketten. Deze pakketten bevatten zowel food als non-food artikelen. Het zijn speciale artikelen die fijn zijn om te krijgen.

Kunnen particulieren een bestelling plaatsen?

Ja, particulieren kunnen bij ons ook een bestelling plaatsen. Wel is er een minimale bestelhoeveelheid van 5 stuks per pakket.

Wanneer krijg ik een overzicht van mijn order?

Na het bestellen van de kerstpakketten, zul je binnen 5 minuten via de mail een overzicht van jouw order ontvangen.

Hoe weet ik of jullie mijn aanvraag goed hebben ontvangen?

Na het indienen van een aanvraag ontvang je een bevestigingsmail. Dit betekent dat wij jouw aanvraag goed hebben ontvangen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...