Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het assortiment aan premium kerstpakketten

Tijdens de feestdagen willen de mensen graag het beste uit de kast halen om de feestdagen zo speciaal mogelijk te maken. Het premium kerstpakket assortiment bestaat uit kerstpakketten die een luxe gevoel geven. Wil je ook wat extra's geven aan het personeel en zakenrelaties om het jaar goed mee af te kunnen sluiten? Dan is dit een perfect geschenk voor tijdens de feestdagen. Het pakket zal gevuld zijn met luxe en premium producten, zowel food als non-food gerelateerd. Meer informatie over onze kerstpakketten, vind je beneden aan de pagina.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Premium
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

De kerstpakketten van Kerstpakketten Tip

De kerstpakketten worden elk jaar weer opnieuw zorgvuldig samengesteld. Het assortiment van Kerstpakkettentip bestaat  uit veel verschillende soorten kerstpakketten, waar elke onderneming zijn kerstgeschenk kan vinden.
Elk jaar worden er weer nieuwe kerstpakketten samengesteld door het team, om zo een vernieuwend en modern assortiment te hebben. Het zijn fijne en goedgevulde kerstpakketten, met een goede prijsgarantie.

Het premium kerstpakket

Het kerstpakket is zo ingericht dat het een luxe gevoel geeft. Het geschenk is niet gevuld met standaard en simpele producten, maar met echte luxe en premium producten. Zo kan het geschenk interessante gadgets bevatten of luxe etenswaren. De producten die in het pakket voor kunnen komen zijn bijvoorbeeld wellness producten, luxe huisdecoraties, gadgets, bonbons en champagne. Het is een fijn en luxe pakket om cadeau te geven. Het personeel en zakenrelaties zullen er ongetwijfeld blij mee zijn.

Keuze uit onze andere thema's

Kerstpakketten Tip heeft een enorme keuze aan verschillende soorten kerstpakketten. Zo zijn er meerdere thema's waar u uit kunt kiezen en waarmee je gemakkelijk jouw zoekkeuze kunt filteren. Wil je bijvoorbeeld een mini kerstpakket cadeau geven? Dit is een klein maar fijn kerstpakket, compact ingepakt en voor een goede prijs. Tevens hebben wij ook sportieve kerstpakketten, als je het personeel wilt motiveren om het nieuwe jaar sportief te beginnen.

Stel uw vragen over de premium kerstpakketten

Heb je onduidelijkheden of vragen over onze premium kerstpakketten, dan kun je ons gemakkelijk bereiken via het telefoonnummer +31 (0) 853 018 558 of via het e-mailadres service@kerstpakkettentip.nl. Wij staan van maandag tot en met vrijdag, van 9 tot 17 uur, voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie een premium kerstpakket bestellen?

Ja, bij ons kun je premium kerstpakketten bestellen. Dit zijn luxe en goedgevulde kerstpakketten.

Is het mogelijk om mijn kerstpakketten zelf op te halen?

Nee, het is helaas wegens de drukte niet mogelijk om uw kerstpakketten zelf op te halen.

Bezorgen jullie ook op individuele huisadressen?

Ja, het is mogelijk om de bestelling huis aan huis te laten bezorgen. Wij gebruiken hiervoor een externe bezorgdienst. Hiervoor zijn er risico's en gelden er andere tarieven.

Bezorgen jullie op de openingstijden van het bedrijf?

Nee, hier wordt geen rekening mee gehouden. Kerstpakketten Tip levert op werkdagen tussen 08:00 en 18:00. Het is aan jouw bedrijf de verantwoording dat er iemand aanwezig. Stel dat er op een later tijdstip geleverd moet worden, dan zijn de kosten die hiervoor gemaakt moeten worden voor eigen rekening zijn.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...