Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Een mini kerstpakket cadeau geven

Het eind van het jaar is weer aangebroken en het wordt weer tijd voor de kerstgeschenken. Los van of het nu een goed of slecht jaar was, verdient het personeel een bedankje voor al hun harde werk. Elk jaar is het weer lastig om een leuk kerstpakket te kunnen vinden. Veel denken bij kerstpakketten aan enorme dozen die extra rijk gevuld zijn. Maar daar gaat het niet alleen maar om, het gaat vooral om het gebaar en het motiveren van het personeel. Een mini kerstpakket is hier zeker goed voor, het is een klein maar fijn gebaar.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Mini
69 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

 Bestel bij Kerstpakketten Tip

Bij Kerstpakkettentip.nl kun je terecht voor een uniek aanbod aan kerstpakketten. Wij hebben veel soorten kerstpakketten waaruit je kan kiezen. Elk jaar is er een nieuwe collectie met nieuwe trends en artikelen. De pakketten zijn zorgvuldig samengesteld. Je kunt gemakkelijk en veilig online bestellen door het aangeven van je gewenste besteldatum, maar ook kun je er voor kiezen om achteraf te betalen.

Waarom het mini kerstpakket een top geschenk is

De mini kerstpakketten zijn pakketten die compact zijn ingepakt, met over het algemeen minder producten. Maar wel bevat het pakket fijne producten die zeker goed in de smaak zullen vallen. Het is een klein maar leuk kerstpakket om te krijgen. De inhoud varieert per kerstpakket, zo kan er wijn, lekkernijen en spelletjes in voorkomen. Zo kun je ook een kerstpakket door de brievenbus cadeau geven. Dit is een geschenk, die klein en compact is waardoor het gemakkelijk door de brievenbus past.

Maatwerk kerstpakket

bij ons kun je je eigen kerstpakket laten samenstellen bij een minimale afname van 100 stuks. Je kunt online via maatwerk je specifieke wensen doorgeven. Wij zullen dan aan de slag gaan om speciaal voor jou originele kerstpakketten samen te stellen. Je kunt er ook voor kiezen om onze showroom te komen bezichtigen. Wij zullen dan samen met jou en onze stylisten het perfecte kerstpakket gaan samenstellen. Je kunt hiervoor een formulier invullen op onze website, en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Vragen over de mini kerstpakketten?

Wij hopen dat je het perfecte kerstpakket kunt vinden die het beste bij het bedrijf en het personeel past. Het kan voorkomen dat er nog bepaalde vragen of onduidelijkheden zijn over de kerstpakketten of het bestellen ervan. Je kunt ons gemakkelijk bereiken via de telefoon of per mail. Wij zijn tijdens werkdagen van 9:00 tot 17:00 bereikbaar.

Telefoonnummer: +31 (0) 853 018 558
E-mailadres: service@kerstpakkettentip.nl

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie mini kerstpakketten bestellen?

Ja, bij ons kun je online mini kerstpakketten bestellen. Dit zijn kleine, compacte kerstpakketten met fijne producten.

Is de foto op de website ook het daadwerkelijke kerstpakket?

Ja, de foto die op de website staat, is een foto van het daadwerkelijke kerstpakket.

Kan ik de showroom met kerstpakketten komen bezoeken?

Ja, wij hebben een showroom met kerstpakketten die je kunt komen bezoeken. Om een bezoek aan de showroom te kunnen brengen, kunt u online een afspraak inplannen. Om een afspraak te kunnen maken, geldt er een minimale afname van 100 stuks.

Is er een mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen?

Bij een maximaal orderbedrag van €10.000 incl. BTW, is het mogelijk om achteraf te betalen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...