Beoordeeld met een 9,2/10
Menu
In dit artikel De tijd van gezelligheid en saamhorigheid Een kerstpakket als blijk van waardering Nieuwe collectie komt eraan

Het wordt weer warmer, het blijft langer licht en de vogels fluiten. Dit kan maar een ding betekenen namelijk dat de lente is begonnen en we de koude wintermaanden achter ons hebben gelaten. Het is dan ook alweer meer dan drie maanden geleden dat we met de gehele familie aan het kerstdiner zaten. Voor velen is de kerst de gezelligste tijd van het jaar. Het feest dat bekend staat om gezelligheid en het geven van cadeaus aan familieleden of vrienden. Ieder jaar is het weer een hele klus een geschikt kerstgeschenk te vinden. Voor bedrijven is dit niet anders. Elk jaar is het wederom een zoektocht om een passend kerstpakket te vinden voor het personeel. Onze tip geldt daarom begin op tijd met zoeken, want een goed begin is het halve werk.

De tijd van gezelligheid en saamhorigheid

Samen met de zomervakantie zijn de kerstdagen hét moment waar de werknemers naar uit kijken. Het is namelijk de tijd dat zij even niet aan die targets hoeven te denken of die moeilijke klant aan de lijn hebben, maar dat ze gezellig met iedereen waar ze van houden bijeen zijn. Na een jaar hard werken gewoon even afschakelen en prettig samenzijn.

Een kerstpakket als blijk van waardering

Bent u aan het twijfelen om uw personeel een kerstpakket te geven? Stop met twijfelen en start met zoeken. Want het niet geven van een kerstpakket kan schadelijk zijn voor de motivatie van uw medewerkers. Ruim 92% van de Nederlandse werknemers vindt het jaarlijkse kerstpakket de ultieme blijk van waardering. Voor hun is het kerstpakket een graadmeter om te kijken hoeveel u om hen geeft. Het gaat hun niet om de grote van het pakket maar om de tijd die u erin steekt.

Nieuwe collectie komt eraan

Binnenkort gaan de deuren van onze webshop weer open. Dan kunt u weer dat geschikte kerstpakket voor uw medewerkers of zakenrelatie uitzoeken. Op dit moment zijn wij daarom hard op zoek naar nieuwe pakketten en producten zodat u straks uw personeel kan verrassen met een origineel kerstgeschenk. Houdt daarom Kerstpakketten Tip in de gaten om te zien welke pakketten wij dit jaar voor u hebben geselecteerd. Kunt u niet wachten of heeft u al een idee voor een kerstpakket? Neem dan contact met ons. Wij zullen u dan voorzien van de benodigde informatie.

Bekijk alle blogs
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...