Beoordeeld met een 9,2/10
Menu
In dit artikel Kerstpakketten met een origineel thema Zelf samengestelde pakketten Persoonlijke kerstpakketten Geschenkset

Er zijn inmiddels enorm veel verschillende soorten kerstpakketten verkrijgbaar. Veelal zijn deze online te bestellen en variëren in prijs van een kleine 10 euro tot meer dan 50 euro per kerstpakket. Tegenwoordig wil iedereen veel keuze hebben en zo ook bij het uitzoeken van een mooi kerstpakket. Op deze pagina bespreken we wat er tegenwoordig zoal te verkrijgen is en wat de eventuele verschillen kunnen zijn.

Kerstpakketten met een origineel thema

Kerstpakketten met een bepaald thema zijn bij vrijwel elke aanbieder te vinden. Er zijn kerstpakketten met producten die speciaal geselecteerd zijn op duurzaamheid, MVO of kleur. Het pakket bevat dan vrijwel alleen maar producten met bijvoorbeeld een rode, blauwe of zwarte verpakking. Dan zijn er nog pakketten te krijgen met thema's als barbecue, bakken, fair trade of sport. Er zijn ook kerstpakketten die vinden met een landenthema, zoals:

  • Oosters
  • Italiaans
  • Mediterraans
  • Mexicaans
  • Hollands  

Zelf samengestelde pakketten

Steeds vaker bieden organisaties die kerstpakketten leveren de mogelijkheid voor bedrijven om zelf te bepalen welke producten de kerstpakketten zullen bevatten. Hierdoor zit een bedrijf niet vast aan de producten die al gekozen zijn maar kan er voor een persoonlijke voorkeur gekozen worden. Een kerstpakket kan dan bijvoorbeeld gevuld worden met een aantal producten van een bepaald land, in plaats van alle producten uit dit land. Zo wordt het pakket meer divers en zit ook de prijs niet vast.

Persoonlijke kerstpakketten

Het is voor de ontvanger van het pakket extra leuk als dit een persoonlijk tintje heeft. Zo zijn er pakketten waarbij iedereen een individueel pakket krijgen. Dit is natuurlijk wel lastiger dan een groot aantal pakketten bestellen die allemaal dezelfde inhoud hebben, maar zal wel een enorm aangename verrassing zijn voor de persoon die hem in ontvangst mag nemen. Tevens is dit niet bij elke aanbieder mogelijk dus is het belangrijk om dit eerst goed te overleggen met het bedrijf die de pakketten levert. Het is wat extra werk, maar dan heb je ook wat!

Geschenkset

Naast een doos vol lekkernijen en handige producten voor in de keuken zijn er ook bedrijven die er voor kiezen om hun personeel te laten kiezen uit een aantal voorgeselecteerde cadeaus, zoals bijvoorbeeld een broodbakmachine of fondueset. Er zijn ook geschenksets met een thema, zoals een pakket met producten als een handdoek, badzout en een crème of bijvoorbeeld een pannenset. Er zijn dus enorm veel mogelijkheden om van deze kerst weer een prachtige tijd te maken.

Bekijk alle blogs
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...