Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Na wederom een schitterende kerst en een voorspoedig verlopen jaarwisseling moeten we er toch aan geloven: 2011 is ten einde gekomen en 2012 deed zijn intreden. Inmiddels zijn we alweer zo ver in het jaar dat we alweer gewend zijn dat het 2012 is en 2011 is helemaal vergeten. Op het gebied van de kerstpakketten markt was 2011 wederom een goed jaar, dit jaar zakte de markt van de kerstpakketten niet in, in tegendeel: het aanbod werd groter en hiermee het assortiment breder. Ook een hele opvallende verandering op de markt van de kerstpakketten was dat steeds meer kerstpakketten via het wereld wijde web besteld werden.

Uit onderzoek blijkt dat grotendeels van de werknemers het ontvangen van een kerstpakket zeer op prijs stelt en ook in 2012 graag verrast zou willen worden door een presentje van de baas. Het traditionele kerstgeschenk is nog steeds favoriet: 55.8% gaf aan zeer tevreden te zijn met dit kerstpakket. Het traditionele kerstgeschenk werd gevolgd door het kerstpakket bestaande uit bieren, champagne en wijn, met 22.3% gaven de ondervraagde aan ook dit kerstcadeau zeer op prijs te stellen. Het personeelsgeschenk blijft dus zeer populair.

Ook in 2011 gaven de werkgevers weer voldoende geld uit aan het verassen van het personeel omstreeks de laatste dagen van het jaar. 62% gaf tot de €40,- uit aan het eindejaarsgeschenk. Andere deden dit in bonussen of met kerstgeschenken die duurder uitvielen.

Op naar de kerstpakketten van 2012 en kijken wat het dit jaar wordt..!

Bekijk alle blogs
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...