Beoordeeld met een 9,2/10
Menu
Kerstpakketten Tip Bezorgen Kosten Kerstpakketten Tip
Op deze pagina Transportkosten Huis-aan-huis leveringen Levering op meerdere locaties en/of vestigingen in Nederland Belangrijk om rekening mee te houden Houdt rekening met externe invloeden Verschillende kerstpakketten bestellen?

Levering en kosten

Op deze pagina vindt u alle informatie over de levering, de kosten en zaken waar rekening mee gehouden moet worden.

Transportkosten

Transportkosten voor Nederland

Vanaf €1000,- excl. BTW leveren wij kosteloos op één adres in Nederland (uitgezonderd van de eilanden). Hierbij is wel van toepassing dat alle pakketten uit hetzelfde magazijn komen. Dit is te herkennen aan de letter in het pakketnummer. Het pakketnummer kunt u terugvinden onder de tab 'Specificaties'. Tevens kunt u aan de linkerzijde gebruik maken van de filters waarbij u op een bepaald magazijn kan filteren.

Voor orderwaardes beneden de €1000,- excl. BTW gelden transportkosten van €55,- excl. BTW.

Transportkosten Belgie

Voor leveringen naar België gelden andere bedragen dan voor leveringen binnen Nederland. De transportkosten naar België bedragen ten allen tijde €65,- excl. BTW (pallettarief). Ook hierbij geldt dat alle pakketten uit hetzelfde magazijn moeten komen.

Huis-aan-huis leveringen

Naast pallettransport is het ook mogelijk om losse pakketten te laten bezorgen bij uw medewerker of zakenrelatie aan huis. Voor deze optie maken wij gebruik van een externe pakketdienst.

Let op: KerstpakkettenTip.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele schade en/of vertraging die plaatsvindt bij de levering van pakketzendingen. Voor deze bezorgoptie gelden andere bezorgkosten. Mocht u interesse hebben, dan raden wij u aan om vooraf contact met ons op te nemen.

Kosten pakketdienst

Voor de pakketten die geleverd worden binnen Nederland, wordt door de pakketdienst een tarief gehanteerd van €9,95 excl. BTW (handeling/administratiekosten). Informeer naar de prijs bij aantallen boven de 100 stuks. Voor adressen in België rekenen wij een bedrag van €12,95,- excl. BTW per pakket.

Levering op meerdere locaties en/of vestigingen in Nederland

Het is mogelijk om pakketten te leveren op verschillende vestingen of locaties binnen Nederland en België. Gelieve per locatie één afzonderlijke bestelling te plaatsen via de webshop. Er wordt dan per bestelling een afzonderlijk account en order aangemaakt waardoor er een minimale kans op fouten en/of vergissingen aanwezig is.

Belangrijk om rekening mee te houden

Leveringen vinden plaats op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur. Helaas kunnen wij u geen indicatie geven over tijdszones van leveringen. De vervoerder maakt gebruik van eigen planningen die niet beschikbaar zijn voor ons. Zorg er daarom voor dat er altijd iemand aanwezig is op de desbetreffende leverdatum om de pakketten in ontvangst te nemen.

De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het controleren van leveringen op eventuele beschadigingen en of de geleverde aantallen correct zijn. Bij een constatering van eventuele beschadigingen en/of niet correcte levering dient hiervan een melding te worden gemaakt bij de chauffeur. De chauffeur is verplicht dit te noteren. De pakketten worden in de regel op pallets gezet waar ze netjes ingeseald worden. Transporten vinden plaatst middels vrachtwagens.

Mocht de afleverlocatie moeilijk of niet te bereiken zijn met een vrachtwagen, vragen wij u vriendelijk dit aan ons te door geven zodat hier rekening mee kan worden gehouden. Denk aan afgesloten wegen, een pand midden in een druk centrum of een moeilijk te bereiken adres.

Houdt rekening met externe invloeden

Wij vragen u vriendelijk om rekening te houden met eventuele externe omstandigheden zoals noodweer, complicaties op de wegen en andere onvoorziene omstandigheden waar wij helaas geen invloed op uit kunnen oefenen.

Hierbij dan ook het vriendelijke verzoek om de bestelling niet op de dag van overhandigen te laten bezorgen. Houdt daarom enkele dagen speling aan zodat onverwachte omstandigheden het overhandigen van de pakketten niet belemmert.

Verschillende kerstpakketten bestellen?

In onze webshop is het mogelijk om verschillende kerstpakketten te bestellen. Wij leveren vanuit verschillende inpakcentrales verdeeld over het land. Om dubbele transportkosten te vermijden raden wij u aan om pakketten te bestellen die afkomstig zijn uit hetzelfde magazijn. Dit is te herkennen aan de letter in het pakketnummer.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...