Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Ons aanbod bedrijfsgeschenken

Ben je opzoek naar een bedrijfsgeschenk of kerstpakket om je medewerkers de waardering te geven die ze verdienen voor hun harde werk het afgelopen jaar? Dan ben je bij Kerstpakketten Tip aan het juiste aders! Hieronder staan al onze bedrijfsgeschenken en kerstpakketten op een rijtje. Neem rustig een kijkje in ons assortiment en bestel jouw ideale kerstgeschenk.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Bedrijfsgeschenken
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Bedrijfsgeschenk assortiment om je zaken relaties mee te bedanken

Originaliteit staat voorop

Er zijn drie criteria die bij Kerstpakketten Tip hoog staan: originaliteit, alternatieven en keuze. Doordat wij elk jaar vernieuwen en uitbreiden weten wij precies wat de voorkeuren van onze klanten zijn. Door elk jaar rekening te houden met de trends binnen de kerstpakkettenbranche kunnen wij iedere jaar een divers scala aan bedrijfsgeschenken en kerstpakketten aanbieden. Om het voor jou eenvoudiger te maken om je gewenste geschenk te vinden kun je gebruik maken van de filterfunctie aan de linkerzijde van de pagina. Daarmee kun je eenvoudig filteren op prijs, kleur, thema en artikel. Onze bedrijfsgeschenken worden geleverd  in een feestelijke en unieke geschenkdoos, dus je medewerkers zien pas wat er in het bedrijfsgeschenk zit wanneer dat zij deze openmaken. Dit zorgt voor het verrassing effect dat belangrijk is bij het geven van een kerstgeschenk. Ben je opzoek naar een mooi bedankpakket? Neem dan eens een kijkje bij ons aanbod bedankpakketten.

Zelf je bedrijfsgeschenk samenstellen

Heb je ons aanbod bedrijfsgeschenken bekeken en niks naar wens gevonden? Niet getreurd, het is bij ons ook mogelijk om je bedrijfsgeschenk volledig zelf samen te stellen. Deze optie bieden wij alleen aan voor bestellingen vanaf 100 geschenken. Onze professionals zullen dan basis van jouw en jouw personeels wensen een bedrijfsgeschenk samenstellen. Wil je gebruik maken van deze optie? Vul dan het formulier in op de maatwerk pagina of neem contact met ons op. Zodra wij jouw wensen hebben ontvangen krijg je binnen 3 werkdagen van ons een vrijblijvende offerte met foto's van het voorbeeld geschenk toegestuurd. Is dan alles naar wens? Dan kun je gemakkelijk de order doorzetten. Het is uiteraard ook mogelijk om feedback en aanpassingen door te geven.

Overzicht bedrijfsgeschenken voor iedereen

Liever een ander geschenk gewenst?

Kies je liever een ander kerstpakket dan de pakketten die hierboven weergeven worden? Geen probleem, Kerstpakketten Tip heeft een uitgebreid aanbod aan kerstpakketten. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar een kerstpakket voor bedrijven of bezoek eens onze pagina voor het Eigen Keuze Concept. Hierbij hebben je medewerkers de mogelijkheid om zelf te bepalen welke kerstcadeau's ze ontvangen. Het werkt als volgt: er wordt een gepersonaliseerde webshop opgezet voor jouw bedrijf vol met leuke cadeau's. Elke collega krijgen vervolgens een unieke inlogcode waarmee hij of zij kan inloggen op de webshop. Eenmaal in de webshop heeft de medewerker een bepaald aantal punten om verschillende cadeau's mee uit te kiezen. Iedereen krijgt dus zelf de mogelijkheid om te bepalen hoe hun kerstpakket eruit komt te zien, waardoor de tevredeneheid van dit concept elk jaar weer hoog is.
Wij van Kerstpakketten Tip raden je ook aan om eens te kijken bij onze mogelijkheden voor een mooie kerstmarkt voor het hele personeel. Dit is bij ons al mogelijk vanaf 1000 medewerkers

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Is het bij jullie mogelijk om mijn bedrijfsgeschenk zelf samen te stellen?

Jazeker, bij een bestelling van minimaal 100 stuks is het mogelijk om bij Kerstpakketten Tip je bedrijfsgeschenk volledig zelf samen te stellen.

Is het mogelijk om zelf het tijdstip van de levering te kiezen?

Nee, het is niet mogelijk om zelf een tijdstip te kiezen. Wel kun je zelf de gewenste leverdag selecteren.

Hoe weet ik zeker dat de bedrijfsgeschenken die ik besteld heb op tijd binnen heb?

Zorg ervoor dat je ruim voor de dag van uitgifte je bedrijfsgeschenken besteld hebt. Rond de kerstdagen kan het enorm druk zijn, hierdoor kan een levering wel eens vertraging op lopen.

Hoe wordt de factuur verstuurd?

Wij versturen alle facturen per e-mail. Kerstpakketten Tip denkt aan het milieu en maakt geeen gebruik van papieren versies die per post verstuurd worden.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...