Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Black Friday kerstpakketten aanbod

Profiteer online van kortingen op verschillende kerstpakketten op onze website! Het beste moment om je voorraad kerstgeschenken in te slaan voor je collega's, vrienden of familie. Wees er snel bij, de actie blijft gelden zolang de voorraad strekt!

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Black Friday
25 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten met korting bestellen tijdens Black Friday

Grote korting tijdens Black Friday

Black Friday is de dag waar over de hele wereld gekte lost barst en mensen volop artikelen met hoge kortingen gaan shoppen. Over de afgelopen jaren is deze oorspronkelijke Amerikaanse feestdag langzaam overgewaaid naar Europa. Zo kunnen wij van kerstpakkettentip.nl natuurlijk niet achterblijven en hebben besloten met de trend mee te gaan aan en verschillende Black Friday kerstpakketten aan te bieden.
Tijdens Black Friday speelt snelheid een grote rol en heb je geen tijd om 800 verschillende kerstpakketten te bekijken. Daarom heeft Kerstpakketten Tip het je gemakkelijk gemaakt door alle kerstpakketten met Black Friday korting op deze pagina te filteren. Zo kun je eenvoudig op een oogopslag alle kerstpakketten bekijken en jouw favoriete kerstpakket eruit kiezen.
Heb je de Black Friday actie gemist? Neem dan eens een kijkje bij ons aanbod kerstpakketten in de uitverkoop. Hier vind je al onze kerstpakketten die in de uitverkoop zijn met leuke kortingen.

Extra dag korting

Een dag kans op korting is natuurlijk niet heel veel en je loopt deze kans ook al snel mis, door als je bijvoorbeeld geen tijd hebt die dag of je bent vergeten op welke dag Black Friday dit jaar valt. Om de drukke bedrijven tijdens de kerstperiode niet meer druk mee te geven en ze tegemoet te komen hebben wij, als kerstpakketten webshop,  besloten om de Black Friday kerstpakketten door te trekken tot maandag. In Amerika wordt deze dag ook wel Cyber Monday genoemd en staat deze dag meer in het teken van online kortingen dan in fysieke winkels zoals met Black Friday get geval is. Kerstpakketten Tip biedt dus op Black Friday en Cyber Monday kerstpakketten met mooie kortingen aan. Maar let op! Wacht niet te lang en bestel snel, want de korting geldt zolang de voorraad strekt en OP = OP!

Aanbod Black Friday kerstpakketten met korting

Amerikaans fenomeen

Het is een traditionele Amerikaanse dag, in Amerika is Black Friday een echt evenement met de hele dag kortingen bij alle winkels in het land. Hoewel wij het niet zo extreem doen als ik Amerika met kortingen tot wel 90%, vinden wij het toch een leuke manier om jullie een extra pleziertje te geven door een aantal kerstpakketten met redelijke kortingen te verkopen.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Op welke dagen geld de korting op de Black Friday kerstpakketten?

De korting op de Black Friday Kerstpakketten geldt zowel op Black Friday en Cyber Monday.

Wat gebeurt er met de Black Friday kerstpakketten die niet uitverkocht zijn?

De Black Friday Kerstpakketten die niet uitverkocht zijn, zullen weer voor de normale prijs verkocht worden.

Wanneer staat het jullie kerstpakketten aanbod op de website?

Tussen juli en augustus komt het aanbod kerstpakketten voor het huidige jaar op Kerstpakketten Tip te staan.

Vanaf wanneer betaal ik bij jullie geen verzendkosten?

Bij een bestelling vanaf €600 euro betaal je binnen Nederland geen verzendkosten. Voor bestellingen naar België betaal je altijd €54 euro.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...