Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Christmas hampers collectie

Ben je op zoek naar luxe christmas hampers, neem dan een kijkje op onze website en maak kennis met de mooiste hampers. Aan de linkerzijde kan er gefilterd worden op thema, prijs, kleur en artikel. Erg handig om snel en eenvoudig de mooiste christmas hampers te vinden.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Christmas hampers
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Christmas hamper voor mannen en vrouwen

De dagen worden weer korter en kouder, dit betekent dat de feestdagen voor de deur staan. In deze periode mogen christmas hampers uiteraard niet ontbreken. Het is echt een traditie in Nederland om medewerkers aan het einde van het jaar een kerstpakket cadeau te doen, dit als bedankje voor hun inzet. Bij Kerstpakketten Tip bent u aan het juiste adres voor het vinden van een passend kerstpakket. Om u alvast op weg te helpen informeren wij u over christmas hampers die wij aanbieden. Uit welke thema's bestaat het assortiment? Uit welke producten? En we geven u enkele tips die u kunnen helpen bij het uitzoeken van een pakket. Mocht u nog vragen hebben? Twijfel dan niet, maar neem contact op met de adviseurs van Kerstpakketten Tip. Zij staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar. U kunt ze telefonisch, per e-mail of via de live chat bereiken.

Kerstpakketten in diverse thema's

Kerstpakketten Tip biedt tal van kerstpakketten aan. Om het aanbod voor de bezoekers overzichtelijk te maken, zijn de christmas hampers ingedeeld in categorieën. Wel zo makkelijk. Zo hebt u de keuze uit pakketten met het thema Italiaans, koken, sporten, wellness, wonen en bakken. Of wat vindt u van de wijn- en bierpakketten? In de themapakketten vindt u uiteraard bijpassende producten. Zo bestaat het Italiaans pakket uit pasta, tomatensaus, Italiaanse wijn, olijfolie en cappuccino. In het sportpakket vindt u een sporthanddoek, bidon en energydrink. Gunt u uw medewerkers rustige feestdagen, kies dan voor een wellnesspakket met Rituals verzorgingsproducten zoals badolie, douchegel en bodylotion. Bakken is ook een thema dat zeker niet mag ontbreken in het assortiment. Een christmas hamper in het thema bakken bestaat uit bakmeel, poedersuiker en bakvorm. Kortom, bij Kerstpakketten Tip vindt u het pakket dat bij u en uw medewerkers passen.

Tips bij het uitzoeken van een christmas hamper

De adviseurs van Kerstpakketten Tip geven u enkele tips die u kunnen helpen bij het uitzoeken van een christmas hamper. Voordat u het assortiment gaat bekijken, is het verstandig om eerst de volgende vragen te beantwoorden: Wat is het budget per persoon? Wie is uw doelgroep? Wat zijn hun interesses en hobby's? Zij het mannen of vrouwen, of een combinatie van beiden? Wat hebt u de afgelopen jaren als christmas hamper verzorgd? En is er misschien een thema dat dit jaar of volgend jaar centraal staat in uw bedrijf? Dit zijn allemaal vragen die u op weg helpen bij het uitzoeken van een passend kerstpakket voor dit jaar. Als het antwoord op deze vragen bij u bekend zijn, dan kunt u het assortiment gaan bekijken. Met de handige zoekfilters op de webshop kunt u makkelijk en snel passende pakketten vinden. Zo is er een filter voor het budget, thema, kleur en product. Hebt u toch nog hulp nodig? Neem dan contact op met de adviseurs van Kerstpakketten Tip. Dat kan makkelijk en snel via de livechat.  

Meer informatie?

Op Kerstpakketten Tip vindt u een uitgebreid aanbod christmas hampers in allerlei verschillende soorten thema's. En uiteraard van goede kwaliteit en tegen een scherpe en eerlijke prijs. Bekijk het volledige aanbod op de webshop. Hebt u nog vragen of advies nodig? Twijfel dan niet, maar neem contact op met de adviseurs. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch, per e-mail en live chat bereikbaar.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...