Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Kerstpakketten folder

De meest verkochte en populaire kerstpakketten vind je in onze kerstpakketten folder. Kerstpakketten Tip heeft een van de grootste assortimenten van Nederland en België, wij bieden namelijk meer dan 800 verschillende kerstpakketten aan in vele thema's, prijsklasse, kleuren en rondom verschillende artikelen. Neem dus snel een kijkje in onze webshop en bestel snel!

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Folder
445 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
De online folder voor kerstpakketten

Assortiment in de kerstpakketten folder

Dus meer dan 800 verschillende kerstpakketten met allemaal verschillende artikelen? Jazeker, het zijn inderdaad erg veel kerstpakketten. Dit doen wij van Kerstpakketten Tip om onze klanten een zo groot mogelijke keuze en beleving te beiden. De kerstpakketten in onze kerstpakketten folder komen voor in veel verschillende thema's, kleuren en prijsklasse. Wij vinden dat de onze kracht in ons grote en variërende aanbod zit. Wij hebben ook een handige filterfunctie toegevoegd aan onze webshop, om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om hun geschikte kerstpakket te vinden. Je kunt eenvoudig onze kerstpakketten folder filteren op prijs, kleur, thema en artikel. Door ons uitgebreide assortiment zit er voor iedereen wel een geschikt kerstpakket tussen. Neem dus snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod en bestel zo lang het nog kant, want OP =OP!
Een van de opties in ons assortiment zijn bijvoorbeeld onze kleine kerstpakketten, deze kerstpakketten hebben dezelfde waarde als grote kerstpakketten. Het enige verschil is dat deze verpakt zijn in een kleiner jasje. Daarnaast hebben wij ook een mooie kerstpakket catalogus met de leukste kerstcadeau ideeën.

Eigen Keuzeconcept

Het eigen keuzeconcept is dit jaar een hot item en wordt gezien als een van de meest gewilde pakketten. Met dit pakket weet je zeker dat het bij je medewerkers in de smaak zal vallen. Het eigen keuzeconcept werkt namelijk zo: wij maken voor jouw bedrijf een gepersonaliseerde webshop. Op deze webshop kunnen de medewerkers dan door middel van een puntensysteem zelf hun cadeaus uitkiezen. Deze webshop heeft een uniek en breed aanbod, er zit dus voor iedereen wel iets bij. Je krijgt zelf de keuze hoeveel te goed elke medewerker te besteden krijgt. Dit te goed kunnen de medewerkers dan zelf gebruiken voor een groot cadeau, maar ook voor meerdere kleinere cadeaus. Weet je dus niet zeker of een kerstpakket bij iedereen even goed in de smaak zou vallen? Dan is het eigen keuzeconcept van Kerstpakketten Tip perfect voor jou! Zo kan het personeel volledig zelf de inhoud van hun kerstcadeaus bepalen.

De kerstpakketten folder van Kerstpakketten Tip

Hulp nodig?

Heb je nog hulp nodig met het maken van een keuze? Neem dan even telefonisch contact op met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. De klantenservice is ook bereikbaar per mail, via de live chat of via een van onze social media kanalen. Aarzel dus niet en neem contact op zodra je hulp nodig hebt met het maken van een keuze of graag iets meer informatie wilt verzamelen over de kerstpakketten folder.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Beschikken jullie ook over een fysieke kerstpakket folder?

Nee, ons gehele assortiment is alleen op onze webshop te zien in onze online kerstpakketten folder.

Waar kan ik jullie populairste kerstpakketten vinden?

Deze kun je vinden onder het kopje 'top 20 kerstpakketten'.

Hebben jullie ook een showroom waar ik de kerstpakketten kan komen bekijken?

Ja, die hebben wij. Ga hiervoor naar de 'showroom' pagina en maak een afspraak.

Is het bij jullie mogelijk om achteraf te betalen?

Ja, dit is mogelijk tot een bedrag van 10.000 euro inclusief BTW.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...