Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Een eigen kerstpakket maken

Wil je graag een kerstpakket naar eigen smaak inrichten? Dan kun je er voor kiezen om een eigen kerstpakket te maken. Je kunt ervoor kiezen om een kerstpakket volledig nieuw in te richten, maar ook om een bestaand kerstpakket te veranderen. Doordat je je eigen kerstpakket maakt, is het kerstpakket extra speciaal om weg te geven. Voor het zelf samenstellen van een pakket kun je via de website je specifieke wensen invullen, maar ook kun je hiervoor onze showroom bezoeken. Meer informatie over het maken van een kerstpakket vind je hierbeneden.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Maken
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Je kunt een  kerstpakket zelf maken en samenstellen.

Maatwerk

Op de website van Kerstpakketten Tip is er een aparte pagina ingericht voor het maken van een kerstpakket. Via de maatwerk pagina kun je al je wensen, belangrijke informatie en specificaties invullen. Het team van Kerstpakketten Tip zal dan voor jou aan de slag gaan om een zo speciaal mogelijk kerstpakket samen te stellen.

Tevens kun je er voor kiezen om een bezoekje te brengen aan onze showroom. De showroom staat vol met kerstpakketten, artikelen en inpak materiaal. Wil je graag langskomen? Je kunt gemakkelijk via onze website een afspraak inplannen. Wij gaan dan samen met jou en onze stylisten bekijken wat een goede combinatie is voor het ultieme kerstpakket.

Voordelen aan zelf een kerstpakket maken

Door zelf bezig te zijn met de inhoud van het kerstpakket, en met in je achterhoofd de wensen van de werknemers, zorgt ervoor dat het kerstpakket vol zit met liefde. Je kunt het zo persoonlijk maken zoals jij dat wilt. Je kunt zowel een geheel nieuw kerstpakket samenstellen, een bestaand pakket herindelen of een bepaald artikel veranderen. Door een kerstpakket zelf te maken, kun je het geheel naar eigen smaak inrichten. Hierbij maak je een kerstattentie dat perfect past bij het personeel. Het personeel zal hier dan ook ongetwijfeld, heel blij mee zijn.

Keuze uit de gehele collectie

Wil je graag je eigen kerstpakket maken met een bepaald thema? Dat kan! Kerstpakketten Tip heeft veel soorten kerstpakketten. Zo kun je kiezen uit een wijn relatiegeschenk. Dit is een top geschenk die bestaat uit wijn, waarmee je je zakenrelaties kunt bedanken. Maar ook kun je kiezen voor een NL kerstpakket. Dit zijn pakketten die goed passen bij de typische Nederlanders. Zo kan het pakket typische NL producten bevatten zoals kaas. De collectie heeft eindeloze keuzes, zo is er voor ieder wel iets wils te vinden.

Kerstpakketten laten maken met al jouw wensen en ideeën.

Vragen over het maken van een kerstpakket?

Wij hopen jou hierbij genoeg te hebben geïnformeerd. Zijn er nog bepaalde vragen of onduidelijkheden over het zelf vormgeven van een kerstpakket? Onze klantenservice staat voor je klaar. Iedere maandag tot en met vrijdag, van 09:00-17:00, kun je ons via de live chat, mail en telefonisch bereiken.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik een eigen kerstpakket maken?

Ja, bij Kerstpakketten Tip kun je je kerstpakket zelf maken bij een minimale afname van 100 stuks. Je kunt op de website  bij maatwerk, al je wensen en specificaties invullen. Ook kun je ervoor kiezen om onze showroom te bezoeken, waarbij we samen gaan kijken wat voor soort producten mooi bij elkaar passen voor het kerstpakket.

Kan ik een bestaand kerstpakket aanpassen?

Ja, je kunt er ook voor kiezen om een bestaand kerstpakket te herindelen. Je kunt bepaalde artikelen vervangen door artikelen die naar jouw smaak zijn. Ook hierbij geldt een minimale afname van 100 stuks.

Kan ik een bezoekje brengen aan jullie showroom?

Ja, je kunt online een afspraak inplannen om een bezoek te mogen brengen aan de showroom. Het vereiste aan dit bezoek, is dat je minimaal 100 stuks afneemt.

Zijn de prijzen in de webshop inclusief btw?

De prijzen van de kerstpakketten staan zowel inclusief als exclusief BTW vermeld. Omdat de kerstpakketten meestal zowel food als non-food artikelen bevatten, zullen de btw-tarieven zowel 9% als 21% bedragen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...