Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De thuiswerkpakketten assortiment

We zijn de laatste jaren genoodzaakt geweest om vaker thuis te moeten werken. Op de dag van vandaag zijn we er dan ook gewend aan geraakt, en zien wij er ook de voordelen van in. Het is wel fijn als je thuis een goede werkplek hebt met fijne artikelen die handig zijn in gebruik. Het thuiswerkpakket is een pakket die goed gevuld is met handige artikelen, die het thuiswerken aangenamer maken. Denk aan een koptelefoon, koffie en mokken. Werken jouw medewerkers ook af en toe wel eens thuis? Ook hun verdienen een waardering voor al het harde werk en goede inzet.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Thuiswerkpakket
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het thuiswerkpakket heeft lekkere tussendoortjes, drankjes en een plaid.

Een thuiswerkpakket samenstellen

Een thuiswerkpakket kan ook snel onpersoonlijk zijn, omdat je niet zo vaak fysieke contact hebt met je je medewerkers. Het is dan extra speciaal om een kerstpakket cadeau te geven, om dit extra te benadrukken. Wil je het nog persoonlijker maken? Bij Kerstpakketten Tip kun je ervoor kiezen om een eigen pakket samen te stellen, te herindelen of het toevoegen van een product die onmisbaar is in jouw kerstpakket. Via maatwerk kun je gemakkelijk een maatwerk kerstpakket laten maken. Hierbij geldt wel een minimale afname van 100 stuks. Je kunt zowel fysiek op bezoek komen in onze showroom, als online al je wensen en ideeën doorgeven.

Kies voor het thuiswerkpakket

De thuiswerkpakketten zijn handige pakketten om thuis te gebruiken tijdens het thuiswerken. Het pakket is zo samengesteld, dat het het thuiswerken een stuk fijner en aangenamer maakt. Het pakket bevat gadgets zoals een koptelefoon, waardoor je rustig aan het werk kunt. Maar ook artikelen zoals mokken en kommen, waar je fijn uit kunt drinken en eten. Over eten gesproken, bevat het product ook koffie, thee en lekkernijen die fijn zijn als tussendoortje. Het pakket kan ook producten bevatten die voor na werktijd bedoeld zijn. Zo kun je je goed gaan ontspannen met bijvoorbeeld bier, maar ook producten voor in bad en in de douche.

Keuze uit meerdere kerstpakketten

Kerstpakketten Tip heeft een groot assortiment in veel soorten kerstpakketten. Er zijn talloze thema's waaruit je kan kiezen. Zo hebben we los van het thuiswerkpakket, ook een grappig kerstpakket. Dit thema bestaat uit kerstpakketten die een grappige inhoud bevatten. Zo kan het pakket bestaan uit leuke spelletjes, puzzels, een dartbord en lekkere snoepjes. Maar ook hebben wij pakketten die volledig bestaan uit artikelen uit de supermarkt. Het handige aan dit pakket is dat je alle producten die in de smaak zijn gevallen, gemakkelijk opnieuw kan aanschaffen.

De thuiswerkpakketten hebben onder andere etenswaren en pannen.

Vragen?

Los van de kerstpakketten die onder dit thema vallen, heeft Kerstpakketten Tip ook een wijn relatiegeschenk aanbod. Bekijk voor de andere thema's onze website en vind het bijpassende kerstpakket. Zijn er bepaalde onduidelijkheden of dringende vragen waar je graag een antwoord op hebt? Of heb je advies nodig bij het vinden van een perfect geschenk? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij staan doordeweeks van 9-17 voor je klaar. Je kunt ons op het telefoonnummer + 31 (0) 853 018 558, het e-mailadres service@kerstpakkettentip.nl of via de live chat op de webshop bereiken.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Verkoopt Kerstpakketten Tip ook thuiswerkpakketten?

Ja, Kerstpakketten Tip heeft ook een collectie aan thuiswerkpakketten. Dit zijn pakketten die het thuiswerken een stuk aangenamer maken. Zo kan het pakket een koptelefoon, koffie en mokken bevatten.

Bezorgen jullie de kerstpakketten ook huis aan huis?

Ja, er is een mogelijkheid om de kerstpakketten huis aan huis te leveren. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van een externe pakketdienst, waar dan ook andere bezorgkosten gelden.

Kan ik de kerstpakketten zelf ophalen?

Nee, het is in verband met de drukte helaas niet toegestaan om de kerstpakketten zelf op te komen halen.

Zijn de kerstpakketten gelijk aan de foto's op de website?

Ja, de foto's die op de website staan afgebeeld zijn foto's van het daadwerkelijke kerstpakket.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...