Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het aanbod aan voorjaarspakketten

Bekijk hier het gehele aanbod van de voorjaarspakketten van Kerstpakketten Tip. Dit zijn pakketten die in het teken staan van het voorjaar en het warmere weer. Zo kun je denken aan artikelen om mee in de tuin te kunnen werken, verzorgingsproducten, en barbecue artikelen. Ook is het pakket gevuld met lekkernijen en frisse drankjes. Het is een leuk pakket om cadeau te geven, en al helemaal om te ontvangen.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Voorjaarspakket
445 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het voorjaarspakket bevat een plaid waarmee je in het voorjaar kunt gaan picknicken.

Kies voor het voorjaarspakket

Tijdens het begin van de lente wordt de klok één uur vooruit gezet, waardoor het langer licht blijft buiten. De dagen lijken hierdoor ook langer te duren, waardoor je langer kan blijven genieten van het fijne weer. Ook beginnen er meerdere zonnestralen te schijnen en wordt te temperatuur een stuk aangenamer. De bloemen, bomen en struiken beginnen te bloeien. Maar ook dieren komen uit hun winterslaap, waardoor het een stuk levendiger is buiten. Het voorjaarspakket is een geschenk dat in het teken staan van het warmere weer. Je kunt hierbij denken aan tuinartikelen, tuin accessoires en barbecue artikelen. Ook kunne de pakketten te maken het met de feestdagen die in deze periode voorbij komen, zoals Pasen.

Keuzeconcept

Wil je graag het personeel verrassen met een bedankje voor al hun inzet van het afgelopen jaar? Er zijn los van de kerstpakketten ook andere opties waarvoor je kunt kiezen, zoals bijvoorbeeld een wijnpakket. Of kies voor een cadeaubon als je het personeel zelf hun pakketje wilt laten uitkiezen. Dit kunnen zowel fysieke cadeaubonnen als e-vouchers zijn waar het personeel zelf een cadeau mee kan uitkiezen. Kerstpakketten Tip creëert hiervoor een speciale webshop die in het teken staat van jouw bedrijf. Het personeel kan door middel van een speciale code zijn eigen cadeau uitkiezen. De code is gekoppeld aan een hoeveelheid punten. Je kunt zelf aangeven voor hoeveel punten het personeel kan gaan shoppen. Door het geven van een cadeaubon weet je zeker dat het personeel blij zal zijn met zijn cadeau, omdat ze het zelf hebben mogen uitzoeken.

Bekijk het gehele assortiment

Is het voorjaarspakket niet helemaal het pakket waarnaar je op zoek bent? Wees niet bang, want Kerstpakketten Tip heeft veel meer soorten pakketten in het assortiment. Zo heeft het ook een
sinterklaaspakketten collectie. Deze collectie staat volledig in het teken van het sinterklaasfeest. Zo bevat het pakket chocolade maar ook leuke cadeaus zoals verzorgingsproducten. Ook is er een verrassingspakket assortiment waar je een kijkje kunt nemen. Dit assortiment bestaat uit pakketten waarvan de inhoud nog onbekend is. Vanaf het moment wanneer je het pakket opent, weet je pas wat voor soort producten er in het pakket voorkomen.

De voorjaarspakketten zijn gevuld met lekkernijen en drankjes om het voorjaar goed mee in te luiden.

Vragen over het voorjaarspakket?

Het kan voorkomen dat je tijdens de zoektocht naar het vinden van een kerstpakket in de online winkel tegen bepaalde dingen bent opgelopen. Zo kun je bijvoorbeeld bepaalde onduidelijkheden, vragen of advies nodig hebben. Neem dan gerust contact op met het Kerstpakketten Tip team. Wij zijn iedere werkdag van 9 tot 5 uur bereikbaar via zowel de mail, live chat als telefonisch.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Verkopen jullie ook voorjaarspakketten?

Ja, Kerstpakketten Tip heeft ook een collectie met voorjaarspakketten. Dit zijn pakketten die in het teken staan van het voorjaar. Met het inhoud van het pakket kun je onder andere buiten gaan barbecueën of picknicken.

Organiseert Kerstpakketten Tip ook kerstmarkten?

Ja, Kerstpakketten Tip organiseert kerstmarkten voor bedrijven op locatie. Dit is mogelijk vanaf 1000 werknemers. Hierbij kun je denken aan gezellige kerstkraampjes met kerstcadeaus, kerstmuziek en lekkere hapjes en drankjes.

Kan ik bij Kerstpakketten Tip een pakket laten samenstellen?

Ja, vanaf minimaal 100 stuks kun je je eigen kerstpakket laten samenstellen. Hiervoor kun je een online formulier invullen met al je wensen of je kunt een bezoek brengen aan onze showroom.

Hebben jullie een showroom waar ik de kerstpakketten kan bekijken?

Ja, wij hebben een showroom die je op afspraak mag komen bezoeken. Ook hiervoor telt een minimale afname van 100 stuks.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...