Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Kerstpakketten aanbod rond de 10 euro

Ook met een kleiner budget kun je bij Kerstpakketten Tip goed terecht. De kerstpakketten rond de 10 euro zijn erg populair als eindejaarsgeschenk. Met de filter aan de linkerzijde kun je eenvoudig filteren op kleur, thema en artikel, zo is het erg gemakkelijk om je favoriete kerstpakket te vinden. Bekijk dus snel ons assortiment en bestel het gewenste 10 euro kerstpakket.

Betaal na levering
Méér belastingvoordeel Top 20 kerstpakketten Huiszending mogelijk
Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketPrijs: 10 euro
10 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten Wijnkado's Top 20 Keuzeconcept Maatwerk Kerstpakketten Showroom Kerstmarkt
Kerstpakketten voor een budget van 10 euro
Kerstpakket collectie voor 10 euro geschikt als kleine waardering voor je personeel

Kerstgeschenk rond de 10 euro

Op deze pagina vind je goedkope kerstpakketten die Kerstpakketten Tip aanbied. Dit betekent echter niet dat deze kerstpakketten van mindere kwaliteit zijn dan onze duurdere kerstpakketten, deze alleen wat kleiner! Alle kerstpakketten zijn bij Kerstpakketten Tip van hoge kwaliteit. De kerstpakketten op deze pagina zijn speciaal ontworpen met een oog op zowel kwaliteit als budget. Ben je dus opzoek naar een goedkoop kerstpakket? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres!
Ben je opzoek naar een groter kerstpakket? Bekijk dan eens onze kerstpakketten beschikbaar voor 20 euro, voor 35 euro of beschikbaar vanaf 50 euro. Heb je hier geen geschikt kerstpakket tussen kunnen vinden? Dan is het ook mogelijk om bij ons je eigen kerstpakket samen te stellen. Ga hiervoor naar onze maatwerk pagina en vul het formulier in. Dit is echter wel alleen mogelijk bij een afname vanaf 100 stuks.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...