Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De Jeugd kerstpakketten collectie

De jeugd van tegenwoordig begint steeds eerder met werken en geld verdienen. Zij verdienen zeker weten ook een kerstpakket voor al het harde werk dat ze hebben geleverd. Heb jij veel jeugd dat binnen jouw bedrijf werkt en vind je het lastig wat voor soort kerstpakket je hun kan geven? Bij Kerstpakketten Tip begrijpen wij dat. Daarom hebben wij een collectie speciaal ingericht voor de jeugd. Het zijn leuke en hippe pakketten, die perfect passen bij de jeugd. Zo bevat het bijvoorbeeld geen alcohol maar frisdrank. Maar ook zitten er lekkernijen en leuke gadgets in het pakket.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Jeugd
139 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Informatie over Kerstpakketten Tip

Kerstpakketten Tip heeft een groot en breed assortiment aan kerstpakketten. Wij verkopen verschillende soorten en maten kerstpakketten. Maar ook hebben wij andere soort diensten zoals, het zelf samenstellen van je kerstpakket via maatwerk, het organiseren van een kerstmarkt en het komen bezoeken van onze showroom. Meer informatie over Kerstpakkettentip vind je op onze website.

Kies de jeugd kerstpakketten

Het jeugd kerstpakket is een pakket waar over nagedacht is. We weten allemaal dat jongeren onder de 18 geen alcohol mogen drinken, daarom hebben we dit jaar een reeks aan kerstpakketten zonder alcoholische dranken. Het pakket is zo ingericht dat het bij de jeugd in de smaak valt. Het is de perfecte keuze voor jonge mensen die houden van verrassingen en gekkigheid. Zo bevat het verschillende lekkernijen, frisdrank, spelletjes en gadgets. Je kunt in deze collectie ook het beauty kerstpakket vinden. Dit pakket is erg populair onder de jeugd. Net zoals verschillende sportieve artikelen. De jeugd houdt in het algemeen nou eenmaal van sporten en er goed uit zien.

Andere soort kerstpakketten voor het personeel

Heb je in plaats van alleen maar jeugd, ook wat oudere personeelsleden die bij jouw in het bedrijf werken? Dan kun je ook gerust een kijkje nemen bij het kerstcadeau voor personeel. Wij hebben veel verschillende thema's waaruit je kan kiezen. Zo hebben wij ook een borrel pakket, dit pakket staat in het teken van lekkere hapjes en drankjes.

Onze klantenservice nodig?

Heb je een vraag over de producten of diensten van Kerstpakketten Tip, dan kun je ons bereiken via de klantenservice. Wij zijn telefonisch maar ook per mail bereikbaar. We streven ernaar om alle vragen van onze klanten zo snel en nauwkeurig mogelijk te beantwoorden, dus wacht niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hebben jullie ook een jeugd kerstpakket?

Ja, wij hebben een collectie met jeugd kerstpakketten.

Wat houdt een jeugd kerstpakket in?

De jeugd kerstpakketten zijn pakketten die speciaal zijn ingericht voor de jeugd. Zo bevat het pakket geen alcohol, maar vooral veel lekkernijen, frisdrank, spelletjes en gadgets.

Kan ik als particulier ook bij jullie terecht?

Ja, zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons kerstpakketten bestellen. Wij zullen hiervoor  een externe bezorgdienst voor inschakelen, omdat het hier waarschijnlijk gaat om een minder groot aantal aan kerstpakketten dan normaal. Wel is er een minimum orderwaarde van 5 stuks per kerstpakket.

Vanaf welke maand kan ik mijn kerstpakketten bestellen?

Onze nieuwe collectie met kerstpakketten wordt rond juli/ augustus online gezet. Vanaf dan kun je de kerstpakketten bestellen. Wij raden je aan om zo vroeg mogelijk te bestellen, waardoor je nog keuze hebt uit al onze kerstpakketten.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...