Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Een mooi kerstpakket bestellen

Hoe fijn is het gevoel om eind van het jaar een goed gevuld kerstpakket cadeau te krijgen. Maar vaak wil het oog ook wat. Onze mooie kerstpakketten zijn niet alleen fijn gevuld maar hebben ook nog eens een mooi uiterlijk. Het zijn ideale kerstpakketten om het jaar mee af te sluiten. Bekijk hierbeneden het gehele assortiment en vindt het kerstpakket dat bij jou en het personeel past.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Mooie
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Bestel bij Kerstpakketten Tip

Met de mogelijkheid voor het kiezen van de eigen besteldatum en het achteraf betalen, kun je gemakkelijk en snel bij Kerstpakketten Tip je kerstpakketten bestellen. Wij hebben een groot assortiment met veel soorten kerstpakketten waar voor iedere onderneming wel een kerstgeschenk te vinden is. Dus wil jij een kerstpakket kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Waarom een mooi kerstpakket

Het kerstpakket is niet alleen mooi van binnen, maar ook van buiten. Het zit vol met mooie producten, mooie kleuren, maar ook het pakket zelf is mooi verpakt. Een voorbeeld van mooie kerstpakketten zijn bijvoorbeeld de beauty kerstpakketten. Dit zijn pakketten die verschillende beauty en wellness artikelen bevatten. Bij het geven van een mooi kerstpakket, zal het personeel al meteen verrast zijn door het uiterlijk van het pakket. Maar het cadeau geven van een kerstpakket gaat niet alleen maar om het pakket, maar meer om het gebaar. Met dit kerstpakket komt dat zeker goed en zal het personeel zich zeker gewaardeerd voelen. Ben je meer op zoek naar een uniek geschenk? Ook deze kerstpakketten kun je bij ons vinden.

Op zoek naar andere kerstpakketten

Zoals al werd verteld heeft Kerstpakketten Tip een ruime keuze aan verschillende kerstpakketten. Het assortiment bestaat uit verschillende thema's waaruit je kan kiezen. Zo is er bijvoorbeeld ook een borrel kerstpakket. Deze is ontzettend handig bij een borrel avondje. Maar wij hebben nog veel meer kerstpakketten, zowel food als non-food. Je kunt gemakkelijk aan de linkerzijde van de pagina, jou favoriete thema's aanklikken. Zo krijg je gemakkelijk te zien welke pakketten in dat thema thuis horen.
 

Vragen over de kerstpakketten?

Wij hopen dat je zoektocht naar een kerstpakket voor het personeel goed verloopt en dat je hét perfecte kerstpakket kunt vinden. Het kan natuurlijk zijn dat je met bepaalde vragen zit waar je graag een antwoord op hebt. Je kunt zowel de chat op de website, onze e-mail als het telefoonnummer gebruiken om met ons in contact te komen.


E-mailadres: service@kerstpakkettentip.nl
Telefoonnummer: + 31 (0) 853 018 558

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie terecht voor mooie kerstpakketten?

Ja, wij hebben een groot assortiment met mooie kerstpakketten. Deze kerstpakketten zijn zowel mooi van binnen als van buiten. De producten zijn mooi verpakt, maar ook het kerstpakket zelf is mooi verpakt.

Als ik een bestelling maak, plaats ik dan meteen een order?

Nee, eerst wordt er bij ons gecontroleerd op de beschikbaarheid. Daarna wordt de bestelling automatisch overgezet naar een order.

Wanneer ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?

Na het maken van een bestelling, ontvang je binnen 5 minuten, via de mail een overzicht van de bestelling.

Hoe weet ik of mijn aanvraag goed is ontvangen?

Nadat je een aanvraag indient, ontvang je een bevestigingsmail. Hiermee weet je dat de aanvraag bij ons goed is ontvangen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...