0
Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Origineel kerstpakket overzicht


Kies voor een origineel kerstpakket waarbij de originaliteit overheerst in alle facetten van het pakket. Met de grootste zorg worden de originele kerstpakketten geassembleerd en aangeboden in onze webshop. Heerlijk shoppen vanachter het bureau en voordelig online bestellen bij Kerstpakketten Tip.

Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 700 kerstpakketten. Alle kerstpakketten mogelijkheden bekijken

Origineel kerstpakket kopen

Deze kerst iets meer uitpakken met de kerstpakketten voor uw werknemers? Ga dan voor een origineel kerstpakket van Kerstpakketten Tip. De kerstpakketten worden ieder jaar vernieuwd en gaan mee met de trends. Ook wordt de vraag van de klanten in de gaten gehouden, zodat we u ieder jaar kunnen voorzien van originele kerstpakketten. Neem vooral een kijkje in ons uitgebreide assortiment aan kerstpakketten bij KerstpakkettenTip.nl en kies een kerstpakket dat volledig overeenkomt met uw wensen! U kunt in de linkerbalk precies aangeven hoe u wilt dat uw pakket eruit gaat zien. Zo kunt u kiezen uit verschillende thema’s, de voorkeuren aanpassen, het aantal artikelen bepalen, de soort producten bepalen en zelfs de kleur van uw kerstpakket uitkiezen. Neem vooral rustig te tijd, alleen op deze manier komt u tot het perfecte kerstpakket voor uw werknemers.

Zelf een origineel kerstpakket samenstellen

Bij Kerstpakketten Tip hebben we vele kerstpakketten, maar wilt u nu helemaal een mooi eindejaarsgeschenk overhandigen aan uw werknemers, stel dan zelf een kerstpakket samen! Zo kunt u bij Kerstpakketten Tip een maatwerk kerstpakket helemaal zelf samenstellen. Mocht u hier interesse in hebben, dan dient u het formulier in te vullen wat u kunt vinden bij ‘maatwerk’ en ‘zelf samenstellen’. Hier kunt u uw wensen invullen met betrekking tot uw favoriete kerstpakket. Binnen 3 werkdagen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte, alsmede foto’s van het samengestelde kerstpakket. Verras deze kerst uw werknemers met een origineel en zelf samengesteld kerstpakket!

Originaliteit van het kerstpakket

Bij een origineel kerstpakket moet de inhoud niet alleen origineel zijn maar is de buitenkant van het kerstpakket ook belangrijk. De doos waar het kerstpakket in zit moet al een hele indruk maken. Verder moet de doos nog nog niks van de inhoud prijsgegeven. Op deze manier is het echt een verrassing voor de ontvanger, waardoor hij of zij nog meer geneigd is om het pakket open te maken. Om het helemaal een verrassing te maken kunt u ook kiezen voor een origineel verrassingspakket. De origineelste kerstpakketten vindt u bij Kerstpakketten Tip.  

Bestel uw originele kerstpakket via onze webshop

Heeft u een kerstpakket uitgekozen? Dan kunt u deze gemakkelijk bestellen via onze webshop KerstpakkettenTip.nl. Bestellen is mogelijk zolang de voorraad strekt. Het is daarom belangrijk om tijdig uw bestelling te plaatsen, zodat eventuele teleurstellingen voorkomen kunnen worden. Bij grotere bestellingen later in het seizoen kunt u het beste even contact met ons opnemen om te informeren naar de beschikbare voorraad en de levertijd van uw geplaatste .

Vragen of opmerkingen?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een origineel kerstpakket, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Hier zijn we bereikbaar voor al u vragen en denken we graag met u mee. U kunt contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Wij kunnen u gegarandeerd advies geven door onze ervaring en expertise. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u uw werknemers kunt voorzien van een origineel kerstpakket.

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2022 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
service@kerstpakkettentip.nl +31 (0) 853 018 558 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...