Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Online kerstpakketten groothandel

Wij zijn een van de grootste online groothandels voor kerstpakketten in Nederland. Voor een goedgevuld kerstpakket ben je bij ons dus aan het juiste adres. Je kunt bij ons eenvoudig een online bestelling plaatsen. Er is keuze uit allemaal verschillende thema's, prijzen, kleuren en artikelen, bekijk hiervoor het menu aan de linkerzijde van de website.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Groothandel
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het groothandel aanbod kerstpakketten

Kerstpakketten groothandel in Nederland en België

Kerstmis komt er weer aan en dat betekent dat het kiezen van kerstpakketten weer op de to-do-lijst staat. Een kerstpakket kiezen is een leuke bezigheid, dat weten wij bij Kerstpakketten Tip maar al te goed. Onze kerstpakketten worden door heel Nederland bezorgd, maar ook in België zijn onze kerstgeschenken erg populair. Ons aanbod bestaat uit verschillende artikelen in verschillende prijsklassen. Kerstpakketten Tip bied je daardoor de mogelijkheid een pakket te vinden dat bij jouw budget past. Voor het bestellen van een kerstpakket raden wij aan dat je even de belasting en fiscus regels doorleest die gelden voor de kerstpakketten.
Je kunt binnen de collectie van Kerstpakketten Tip ook kiezen uit verschillende thema's. Zo kun je kiezen tussen thema's op het gebied van eten en drinken, zoals leuke borrel kerstpakketten. Je kunt ook de keuze maken om voor een volledig ander kerstpakket te gaan en voor een van onze sportieve kerstpakketten te kiezen. Wij beschikken over meer dan 50 thema's kerstpakketten en meer dan 800 verschillende kerstpakketten. Dit kenmerkt Kerstpakketten Tip als een van de grootste groothandels voor kerstpakketten.

De Collectie groothandel kerstgeschenken voor bedrijven

Opties binnen onze groothandel

Als je wilt bestellen biedt onze groothandel je verschillende opties met betrekking tot bestelling. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je factuur van de levering achteraf te betalen. Houd er wel rekening mee dat dit alleen mogelijk is bij een maximale orderwaarde van €10.000,-. Bestellingen met een orderwaarde van meer dan €10.000,- zijn onderworpen aan een officiële bankgarantie.
Bedrijven in Nederland en België kiezen er vaak voor om grote kerstgeschenken met logo in te kopen, zoals onze XL kerstpakketten. Maar het is bij Kerstpakketten Tip ook mogelijk om zelf je kerstpakket samen te stellen. Dit kun je doen aan de hand van maatwerk. Op onze maatwerk pagina kun je een formulier invullen met jouw specifieke wensen en behoeften wat betreft het kerstpakket. Onze stylisten zullen dan binnen 3 werkdagen de offerte sturen inclusief foto's van het pakket. Let op! Deze optie is wel alleen mogelijk bij een bestelling van minimaal 100 kerstpakketten.
Naast ons eigen aanbod kerstpakketten bieden wij ook de kerstpakketten van Stegman aan.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Wat voor kerstpakketten hebben jullie in de collectie?

In de groothandel van Kerstpakketten Tip heb je de keuze uit meer dan 800 kerstpakketten verdeeld over meer dan 50 verschillende thema's.

Is het mogelijk mijn eigen kerstpakket samen te stellen?

Ja, dat is mogelijk. Bij een bestelling van 100 kerstpakketten is het mogelijk om gebruik te maken van de maatwerk. Meer informatie is te vinden op onze maatwerk pagina.

Beschikken jullie over een showroom waar ik de pakketten kan komen bekijken?

Ja, wij hebben een showroom waar je de kerstpakketten kunt komen bekijken.

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja, het is mogelijk om de factuur pas na levering te betalen. Houd er wel rekening mee dat dit alleen maar geld voor een bestelling tot €10.000,- incl. BTW.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...