Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Logo Kerstpakketten met eigen logo

Wil je graag je pakket persoonlijker maken? Je kunt de pakketten en de producten laten bedrukken met het bedrijfslogo. Hierdoor maak je het bedankje, nog groter en persoonlijker. Het pakket is speciaal voor het bedrijf gemaakt, waardoor het nog meer gewaardeerd wordt. Je kunt je eigen logo laten bedrukken vanaf een bestelling van 100 kerstpakketten. Er is een ruime keuze uit kerstpakketten, die allemaal stuk voor stuk goed gevuld zijn.

Betaal na levering
Méér belastingvoordeel Top 20 kerstpakketten Huiszending mogelijk
Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Logo
459 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten Wijnkado's Top 20 Keuzeconcept Maatwerk Kerstpakketten Showroom Kerstmarkt
Het logo kerstpakket is een kerstpakket die bedrukt is met het bedrijfslogo.

De mogelijkheden

Door het pakket te laten bedrukken met het bedrijfslogo, maak je het pakket helemaal eigen. Je kunt ervoor kiezen om ook de bedrijfskleuren er in terug te laten komen zodat het meteen bij ontvangen, een fijne sfeer geeft van het bedrijf. Tevens kun je je eigen slogan en kerstkaart er in verwerken. Doordat jij je eigen bedachte kerstwens voor het personeel doorgeeft, kunnen wij een kerstkaart met jouw boodschap er in laten verwerken. Je kunt uit het gehele aanbod van kerstpakkettenTip kiezen. Het laten bedrukken van het bedrijfslogo kan vanaf een minimale afname van 100 stuks.

Logo kerstpakket cadeau geven

De pakketten van Kerstpakketten Tip zijn rijk gevuld met zowel food als non-food producten. De producten die er in voorkomen kunnen onder andere lekkernijen, dranken, tassen en mokken zijn. Het zijn ontzettend fijne kerstpakketten om cadeau te geven, met een enorm verrassingseffect en een persoonlijk tintje. Ben je aan het overwegen om een bedrijfsgeschenk cadeau te geven? Neem dan contact op met onze klantenservice, en wij zullen kijken wat mogelijk is. Waar je ook voor zou kunnen kiezen is het keuzeconcept. Hierbij krijgt het bedrijf een eigen ingerichte webshop in de sfeer en kleuren van het bedrijf. Het personeel kan dan in de webshop, met behulp van een puntensysteem, zelf een eigen kerstcadeau kiezen.

Bestel bij Kerstpakketten Tip

Kerstpakketten Tip is een online kerstpakketten winkel met een groot aanbod aan kerstpakketten. Doordat de geschenken zijn ingedeeld in verschillende thema's is er voor iedereen wel iets bijpassend te vinden. Door het inzetten van de zoekfilters, kun je gemakkelijk in de webshop aangeven waarnaar je op zoek bent. Bij het bestellen kun je voor meerdere betaalmethoden kiezen, zoals ook achteraf betalen. Tevens kun je je gewenste leverdatum aangeven. Het bestellen bij Kerstpakketten Tip is hierdoor handig en veilig gemaakt voor jouw als werkgever.

De logo kerstpakketten zijn goedgevulde pakketten met het bedrijfslogo erop.

Vragen?

Heb je vragen over het de logo kerstpakketten? Of wil je gewoon weg graag een kerstpakket kopen en heb je hier advies bij nodig? Je kunt gemakkelijk onze klantenservice bereiken via het e-mailadres service@kerstpakkettentip.nl of telefonisch via het nummer + 31 (0) 853 018 558. Wij wensen iedereen veel succes bij hun zoektocht, maar vooral fijne en gezellige feestdagen.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie logo kerstpakketten bestellen?

Ja, bij Kerstpakketten Tip kun je je eigen logo laten bedrukken. Dit kan op de doos, maar ook op de artikelen in de doos.

Kan ik een eigen kerstwens of kerstkaart in het kerstpakket laten verwerken?

Ja, bij een bestelling van minimaal 100 stuks kun je eigen kerstkaarten in het pakket laten verwerken. Geef hiervoor op tijd je kerstwens door. Hiervoor komen er wel extra kosten bij kijken. Neem hierover contact op met onze klantenservice.

Plaats ik meteen een order, als ik kerstpakketten bestel?

Wanneer je kerstpakketten besteld, wordt er eerst gekeken naar de beschikbaarheid. Als er geen problemen zijn, wordt de bestelling automatisch omgezet naar een order.

Hoe weet ik dat mijn aanvraag goed is ontvangen?

Na het indienen van een aanvraag, ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Dit betekend dat jouw aanvraag bij ons is binnengekomen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...