Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De online kerstpakkettenwinkel

Kerstpakketten Tip is een online kerstpakkettenwinkel. De webshop heeft een ruim assortiment met veel soorten kerstpakketten. Het is onderverdeeld in talloze thema's, waardoor er voor iedereen wel een bijpassend kerstpakket te vinden is. Neem gerust een kijkje in de kerstpakkettenwinkel, en vind het pakket dat bij jouw en het personeel past.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Winkel
445 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
De kerstpakkettenwinkel verkoopt velen soorten kerstpakketten, zowel food als non-food.

Het team van Kerstpakketten Tip

Kerstpakketten Tip heeft een jong en gezellig team, die ieder jaar er voor zorgen dat de kerstpakkettenwinkel goed gevuld is met kerstgeschenken. Zo zijn er stylisten die ieder jaar de nieuwe ontwikkelingen en trends volgen om weer spectaculaire kerstpakketten te kunnen samenstellen. Bij Kerstpakketten Tip kun je alleen online in de kerstpakkettenwinkel je geschenken bestellen.

Met de marketing en sales afdeling  zorgen wij ervoor dat wij online goed te vinden. Met onze php developers, programmeurs en webdesigners zorgen wij er voor dat wij ieder jaar goed voor de dag komen op onze website.
Wil je graag deel uit maken van dit team en op elk moment van het jaar een kerstgevoel ervaren? Bekijk de openstaande vacatures en wie weet wordt jij een onze nieuwe werknemer.

De kerstgeschenken voor bedrijven

Als je op zoek bent naar een leuke manier om je medewerkers op het eind van het jaar te bedanken, dan heeft Kerstpakketten Tip precies wat je zoekt. Wij hebben een brede collectie met pakketten waar iedereen blij van wordt. Met de kerstpakketten voor het bedrijf, kun je het hardwerkende personeel goed mee bedanken. Het personeel heeft het hele jaar door zijn best gedaan om het bedrijf te laten slagen. Eind van het jaar, rondom de kerst is het een perfect moment om het personeel eens goed te verrassen en te belonen. Tevens organiseert Kerstpakketten Tip een kerstmarkt voor bedrijven. Wil je het extra speciaal maken? Dan kun je hiervoor kiezen. Er zullen verschillende kraampjes in kerstsfeer opgezet worden en onder het mom van een lekker hapje, drankje en kerstmuziek kan het bedrijf het eind van het jaar goed en gezellig afsluiten.

Stel een geschenk samen in de kerstpakkettenwinkel

In de kerstpakkettenwinkel kun je veel verschillende geschenken vinden, maar toch kan het voorkomen dat jouw perfecte pakket er niet bij zit. Op onze website kun je er voor kiezen om een pakket zelf te laten samenstellen. Je kunt hierbij zelf aangeven wat voor soort producten je graag in het pakket wilt hebben. Tevens kun je het pakket ook meer eigen maken door te kiezen voor een logo kerstpakket. Doordat je het pakket laat bedrukken met het logo, geef je het pakket meteen een fijne sfeer. Het geeft het personeel een fijn gevoel en hierdoor voelen zij zich extra speciaal.

De online kerstpakkettenwinkel heeft een ruim assortiment met talloze thema's

De kerstpakkettenwinkel service

Kerstpakketten Tip wilt graag de klanten tevreden stellen. Zijn er bepaalde onduidelijkheden, heb jij dringende vragen of loop je tegen bepaalde problemen aan? Neem dan contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag van 09:00 tot en met 17:00 bereikbaar. Wij hopen iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, waardoor ieder bedrijf een fijne kerst en kan beleven en het jaar goed kan afsluiten. Wij wensen je veel succes maar vooral plezier met het vinden van de leukste geschenken in onze kerstpakkettenwinkel.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Heeft Kerstpakketten Tip een showroom die ik kan bezoeken?

Ja, de showroom van Kerstpakketten Tip kun je op afspraak komen bezoeken.

Kan ik mijn bestellingen op locatie komen ophalen?

Nee, het  is niet mogelijk om de bestelde kerstpakketten zelf op te komen halen.

Wanneer kunnen de kerstpakketten besteld worden?

Het moment wanneer de kerstpakketten op de website gezet worden, kunnen ze meteen besteld worden. Dit is vaak rond de periode in juli of augustus. Wees op tijd, want hoe verder je in het seizoen zit, des te minder voorraad er is.

Tot wanneer kunnen de kerstpakketten besteld worden?

Er is geen exacte datum tot wanneer de kerstpakketten besteld kunnen worden. De einddatum ligt aan de drukte in de transportplanning en de hoeveelheid voorraad. Wij raden je dan ook aan om op tijd de kerstpakketten te bestellen, waardoor er nog genoeg keuze is.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...