Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Aanbod kerstpakketten voor bedrijven

Ben je opzoek naar een mooi cadeau om je medewerkers mee te bedanken voor hun harde inzet het afgelopen jaar? Dan zit je bij Kerstpakketten Tip aan het juiste adres. De kerstpakketten voor bedrijven zijn perfect om je medewerkers mee te verrassen en te belonen voor hun harde werk en inzet. Neem nu snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod hieronder.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Bedrijven
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Collectie bedrijf kerstpakketten om je personeel mee te bedanken

Perfect voor de kerstborrel

Opzoek naar een cadeau om uitdelen tijdens de kerstborrel? Neem dan eens een kijkje in het aanbod kerstpakketten voor bedrijven van Kerstpakketten Tip. De bedrijven kerstpakketten zijn elk jaar weer erg populair en worden ieder jaar weer veel ingekocht door onze klanten. Door ons uitgebreide aanbod hebben wij veel variatie in onze kerstpakketten en zit er voor iedereen wel wat moois tussen. Zo variëren onze kerstpakketten op prijs, kleur, thema en artikel.
Wil je graag meer te weten komen over de belastingregels van de kerstpakketten? Neem dan een kijkje op onze pagina belasting en fiscus. Hier vind je eenvoudig alle belastingregels die dit jaar gelden over de kerstpakketten. Kijk deze pagina even op je gemak door en kijk hoe je vele euro's kunt besparen op onze kerstpakketten.

Genoeg aanbod

Heb je liever een kerstpakket met het logo van je eigen bedrijf? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide aanbod kerstpakketten met logo. Hier vind je ons aanbod kerstpakketten die bedrukt kunnen worden met het logo van je bedrijf, met een mooie slogan en de naam van het bedrijf. Het is al mogelijk om je eigen logo kerstpakketten te bestellen bij een bestelling van minimaal 100 kerstpakketten.
Naast ons eigen aanbod kerstpakketten mogen wij ook dit jaar weer de kerstpakketten van company of gifts aanbieden. Filter hiervoor eenvoudig op company of gifts links in het scherm en bekijk hun aanbod.

Aanbod kerstpakketten voor bedrijven

Keuzeconcept

Heb je ons aanbod kerstpakketten voor bedrijven bekeken en geen geschikt bedrijven kerstpakket gevonden? Dan is het Eigen Keuze Concept van Kerstpakketten Tip misschien wel iets voor jou. Hiermee krijgen je medewerkers zelf de mogelijkheid om hun kerstgeschenk te kiezen. Het werkt als volgt: eerst wordt er een gepersonaliseerde webshop vol met leuke cadeau's opgezet voor jouw bedrijf. Daarna krijgt elke collega een unieke inlogcode die zij kunnen gebruiken om in te loggen op de webshop. Eenmaal in de webshop krijgen ze een bepaald aantal punten om verschillende cadeau's mee uit te zoeken. Zo krijgt iedereen dus zelf de mogelijkheid om te bepalen hoe hun kerstgeschenk eruit komt te zien, hierdoor is de tevredenheid over dit concept ieder jaar weer erg hoog.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie een kerstpakket voor bedrijven bestellen?

Ja, dat is mogelijk. Wij bieden verschillende kerstpakketten voor bedrijven aan met verschillende kleuren, thema's en artikelen.

Is het mogelijk om bij jullie zelf mijn kerstpakket voor bedrijven samen te stellen?

Jazeker! Bij een bestelling van minimaal 100 kerstpakketten is het mogelijk zelf je kerstpakket voor bedrijven samen te stellen. Vul hiervoor het formulier in op onze maatwerk pagina.

Kan ik ergens zien welke kerstpakketten populair zijn bij andere klanten?

Ja, neem hiervoor een kijkje bij onze kerstpakketten top 20.

Komt het kerstpakket overeen met de foto op de website?

De foto die op de webshop afgebeeld staat is een foto van het werkelijke pakket. Je pakket zal er dus hetzelfde uitzien.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...