Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Aanbod Company of Gifts kerstpakketten

Naast onze eigen aanbod kerstpakketten hebben wij ook dit jaar weer het genoegen om de kerstpakketten van onze partner Company of Gifts aan te mogen bieden. Kijk gerust eens rond of er iets voor jou tussen zit en bestel snel, want OP = OP!

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Company of Gifts
68 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Collectie kerstpakketten van Company of Gifts

De mooiste collectie kerstpakketten van Nederland

Voor een volledig overzicht van alle kerstpakketten uit ons assortiment, klik op kerstpakket aanbod 2023. Kerstpakketten Tip zorgt er elk jaar weer voor dat het een echt plezier is om een kerstpakket bij ons te bestellen. Elk jaar bieden wij een groter en unieker aanbod aan dan het voorgaande jaar. En nu komen hier ook weer de Company of Gifts-pakketten bij! Naast de kerstpakketten van Company of Gifts hebben wij ook de mogelijkheid gekregen om de kerstpakketten van RMS aan te bieden. Ons aanbod is gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kerstpakketten. Ons klantenbestand groeit elk jaar omdat bedrijven elk jaar met tevredenheid terug kijken op de geleverde kerstpakketten. Dus neem snel een kijkje op onze website en vind iets leuks om je medewerkers mee te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar!

Zolang de voorraad strekt

Wil je online een kerstpakket bij ons bestellen? Wacht dan niet te lang. We hebben een grote voorraad, maar de populairste kerstpakketten vliegen als warme broodjes over de toonbank! Wij raden je ook aan om zo snel mogelijk de gewenste pakketten te bestellen, aangezien wij het OP = OP principe hanteren.

Uitgebreid assortiment kerstpakketten

In ons assortiment vind je de leukste ideeën voor kerstcadeaus. Denk hierbij aan leuke kerstgeschenken voor bedrijven of voor particulieren. Zo hebben wij elk jaar weer een uitgebreid assortiment kerstpakketten met voor iedereen wel een mooi geschikt kerstpakket. Al onze kerstpakketten zijn rijkgevuld met zowel food als non-food producten. Zo komen je collega's niks te kort tijdens de feestdagen. Heb je een specifiek kerstpakket in gedachte? Maak dan gebruik van de handige filterfunctie links in het scherm. Hier kun je eenvoudig filteren op prijs, kleur, thema en artikel.

Kerstpakketten aanbod van Company of Gifts

Informatie over de kerstpakketten nodig?

Heb je alle kerstpakketten bekeken en een geschikt kerstgeschenk gevonden, maar wil je hier toch nog meer informatie over? Dan kun je op het plaatje van het kerstpakket klikken voor alle product en Btw-informatie. Heb je deze informatie allemaal doorgelezen en wil je toch nog iets meer weten? Dan kun je ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is altijd bereid je te helpen met vragen die je hebt of als je advies nodig hebt. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kun je ook nog altijd contact opnemen per mail, met de live chat of via een van onze social media kanalen.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Bieden jullie ook kerstpakketten van Company of Gifts aan?

Jazeker, deze bieden wij sinds kort ook aan in onze webshop.

Kan ik zelf een bezorgtijd kiezen?

De keuze van bezorgtijd is helaas niet mogelijk. Je kunt echter wel de gewenste leverdatum aangeven.

Kom het kerstpakket overeen met de foto op de website?

De foto die op de website wordt weergeven is een foto van het daadwerkelijke pakket. Je pakket ziet er dus hetzelfde uit.

Mijn vraag staat hier niet. Wat nu?

Staat je vraag hier niet bij, neem dan even contact met ons op via de live chat, per mail of via de telefoon.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...