Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

RMS kerstpakketten collectie

Kerstpakketten Tip heeft een enorm aanbod aan kerstpakketten. Dit komt door de goede samenwerking met groothandelaren. Wij verkopen niet alleen onze eigen pakketten, maar hebben ook pakketten van andere in ons assortiment. Zo verkoopt Kerstpakketten Tip ook RMS kerstpakketten. Dit zijn goedgevulde pakketten met een hoge kwaliteit. Ben je benieuwd naar de collectie? Bekijk dan hierbeneden het volledige aanbod.
 

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: RMS
116 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het RMS kerstpakket is van goede kwaliteit en bevat food en non-food artikelen.

Waarom het RMS kerstpakket

RMS is al meer dan 50 jaar een specialist in het maken, creëren en verkopen van pakketten. De groothandel verkoopt zowel kerst als thema pakketten. Het heeft een ruim assortiment, met hoge kwaliteit en een goedkope prijs. Kerstpakketten Tip is ontzettend tevreden met de collectie die zij ieder jaar uitbrengen. Ieder jaar is het assortiment weer vernieuwd met nieuwe producten en past het bij de tijd van het jaar. Tevens past de collectie goed bij het assortiment van Kerstpakketten Tip en maakt het de keuze divers. Op de kerstpakketten webshop van Kerstpakketten Tip kun je gemakkelijk het hele assortiment zien.

Kerstpakketten Tip

Wil je graag een geschenk kopen? Bekijk dan het brede en grote assortiment van Kerstpakketten Tip. Wij zijn met onze grote collectie en het jarenlang ervaring een van de grootste leveranciers. Je kunt een kerstpakket  kiezen uit onze reusachtige assortiment, maar je kunt er ook voor kiezen om er een zelf samen te stellen. Dit gaat gemakkelijk via een online formulier waar je al je informatie en wensen kunt aangeven. Tevens kun je er voor kiezen om langs te komen in de showroom. Hiervoor kun je online een afspraak inplannen en er geldt een minimale afname van 100 stuks.

Het gehele assortiment

Ben je op zoek naar een specifiek pakket? Kerstpakketten Tip heeft het zoeken naar het perfecte kerstpakket gemakkelijk gemaakt door het in te delen in thema's, prijsklasse en op artikelen. Zo kun jij eenvoudig aangeven waarnaar je op zoek bent, en krijg je precies de selectie te zien die hier aan voldoet. Ook hebben wij meerdere kerstpakketten van groothandelaren, zoals het IQP pakket. Dit zijn fijne en goedgevulde pakketten, die ook weer in meerdere thema's zijn verdeeld. De pakketten gaan van goedkoop naar heel luxe, zodat er voor iedereen wel iets te vinden valt.

De RMS kerstpakketten zijn rijk gevuld en van goede kwaliteit.

Vragen over het RMS kerstpakket?

Heb je nog bepaalde vragen of onduidelijkheden over de RMS kerstpakketten, waar je graag antwoord op hebt? Stel ze dan aan onze klantenservice. Wij zijn iedere maandag tot en met vrijdag, van 9:00 tot 17:00 bereikbaar. Je kunt de klantenservice bereiken op het e-mailadres: service@kerstpakkettentidee.nl en op het telefoonnummer: + 31 (0) 853 018 558. Wij zijn er voor jou om al je vragen te beantwoorden. Ook hopen wij alle werknemers een fijne kerst te kunnen bezorgen met het kerstgeschenk.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Verkopen jullie RMS kerstpakketten?

Ja, wij verkopen ook het RMS kerstpakket.

Wat zijn de verzendkosten in Nederland?

Bij bestellingen onder de €600 exclusief btw zijn de verzendkosten €44,95. Bij bestellingen boven de €600 exclusief btw zijn de transportkosten kosteloos.

Wat zijn de verzendkosten voor België?

De verzendkosten naar België bedragen €54 exclusief btw.

Kun je bij Kerstpakketten Tip achteraf betalen?

Jazeker, bij kerstpakketten Tip kun je achteraf je factuur betalen tot een orderbedrag van €10.000 incl btw.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...