Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Kerstpakketten van IQP

Dit jaar bieden we ook weer de pakketten van onze partner IQP aan! Neem een kijkje op deze pagina om het juiste kerstpakket te vinden van IQP. Je kunt aan de linkerkant van de pagina filteren op prijs, kleur, thema en meer.

Betaal na levering
Méér belastingvoordeel Top 20 kerstpakketten Huiszending mogelijk
Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: IQP
De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten Wijnkado's Top 20 Keuzeconcept Maatwerk Kerstpakketten Showroom Kerstmarkt
Collectie kerstgeschenken van IQP

Collectie

Voor een overzicht van onze complete collectie kerstpakketten klik op Kerstpakketten 2023. Bij Kerstpakketten Tip zorgen wij er elk jaar weer voor dat het een waar genot is om bij ons kerstpakketten te bestellen. Wij zorgen elk jaar voor een nog grotere en uniekere collectie dan het voorgaande jaar! En nu zijn er de kerstpakketten van IQP aan toegevoegd. Onze collectie is gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen. Hierdoor zorgen wij elk jaar voor originele nieuwe kerstpakketten. Ons klantenbestand groeit jaarlijks omdat bedrijven elk jaar met een tevreden gevoel terug kijken naar de geleverde kerstpakketten. Neem daarom ook eens een kijkje op onze webshop en zoek een van onze groothandel pakketten uit om je personeel te bedanken voor hun harde werk en inzet het afgelopen jaar.

OP = OP!

Wil je graag bij ons je online kerstpakket bestellen? Wacht hier dan niet te lang mee. Wij hebben enorme voorraden, maar de populairste kerstpakketten vliegen als warme broodjes over de toonbank! Wij hanteren het principe OP = OP en daarom raden wij aan om je kerstpakketten te bestellen zodra je het juiste pakket gevonden hebt.

Veel verschillende kerstpakketten

In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan kerstpakketten, bijvoorbeeld een RMS kerstpakket, dit zijn mooie kerstpakketten van een andere partner van ons. Deze pakketten zijn ook elk jaar weer erg populair. Wij bieden ook een winkel kerstpakket aan. Dit zijn pakketten vol met allerlei winkel producten, zodat je medewerkers niets te kort komen tijdens de feestdagen. Ook hebben wij kerstpakketten waarbij het mogelijk is om het bedrijfslogo op de verpakking te bedrukken, deze vind je onder de logo kerstpakketten. We hebben ook nog een andere partner waar wij kerstpakketten van aanbieden en dat is Company of Gifts. Voor de rest hebben we nog vele andere varianten kerstpakketten, zo hebben wij eindejaarsgeschenken in allemaal verschillende thema's, kleuren of prijzen. Kortom, wij hebben alles wat je kunt bedenken in een kerstpakket gestopt.

IQP kerstpakket aanbod

Contact

Heb je alles gelezen en zijn er toch nog onduidelijkheden of heb je hulp nodig met het maken van een keuze? Neem dan even contact met ons op. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00. Je kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen, maar wij zijn ook bereikbaar via de live chat, per mail of via een van onze social media kanalen. Wij zullen proberen jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Bieden jullie ook IQP kerstpakketten aan?

Jazeker! Wij bieden ook de kerstpakketten van onze partner IQP aan.

Wat houdt een IQP pakket in?

Dit zijn allemaal verschillende soorten kerstpakketten, die aangeboden worden door onze partner IQP.

Is het mogelijk om bij jullie mijn factuur achteraf te betalen?

Ja, dit is mogelijk tot een maximum bedrag van 10.000 euro inclusief BTW.

Hebben jullie een showroom?

Ja, maak een afspraak via de showroom pagina en kom gezellig langs voor een kopje koffie.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...