Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De leverancier in kerstpakketten

Kerstpakketten Tip is de leverancier in kerstpakketten. Elk jaar zorgt het team weer voor een groot aanbod aan verschillende kerstpakketten. De kerstpakketten worden zorgvuldig uitgekozen en samengesteld. Door het enorme assortiment met keuze uit verschillende thema's, artikelen, kleuren en prijsklasse bied Kerstpakketten Tip genoeg keuze aan. Wij hopen door deze enorme keuze, ieder bedrijf te kunnen helpen met het vinden van een perfect kerstpakket. Door het geven van een kerstpakket, laat je de werknemers merken dat je hen waardeert en bedankt voor al het harde werk en inzet van het afgelopen jaar.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Leverancier
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
De kerstpakket leverancier met goed gevulde pakketten

Een van de grootste leveranciers

Kerstpakketten Tip heeft een groot online assortiment in kerstpakketten, en is hiermee een van de grootste leveranciers van Nederland en België. Ieder jaar doen wij er alles aan om goede kwaliteit pakketten te leveren die aan elke behoefte voldoet. Ongeacht wat voor soort kerstpakket, wij hebben voor ieder iets wils. Ieder jaar is het tijdens de feestdagen een enorme drukte. Wij raden iedereen dan ook aan om zo vroegtijdig mogelijk de kerstpakketten te bestellen, waardoor er nog keuze is uit het gehele assortiment.

Kies voor Kerstpakketten Tip als leverancier

Wij onderscheiden ons van alle andere leveranciers door extra rekening met jou te houden. Zo kun je bij Kerstpakketten Tip veilig, snel en gemakkelijk je kerstpakketten bestellen. Je kunt er voor kiezen om achteraf te betalen, maar ook kun je je eigen gewenste leverdatum doorgeven. Je kunt er voor kiezen om je eigen kerstpakketten samen te stellen, hierbij kun je zo nauwkeurig mogelijk aangeven wat jij graag in je kerstpakket wilt hebben. Je kunt hier informatie invullen over de prijs, grootte, kleuren maar ook wat voor soort artikelen je graag er in wilt hebben. Tevens kun je een bezoekje nemen in onze showroom, waarbij je op je gemak kunt kijken wat voor soort artikelen je graag in het pakket wilt hebben. Het zijn echte verrassingspakketten die stuk voor stuk rijk gevuld zijn en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Het kerstpakketten assortiment

Eind van het jaar wil je graag je werknemers bedanken met een kerstpresentje. Kerstpakketten Tip heeft een enorm assortiment in kerstpakketten, vergeleken met andere leveranciers. Zo hebben wij een thuiswerkpakket collectie. Dit zijn kerstpakketten die handig zijn om thuis te gebruiken en die het thuiswerken een stuk aangenamer maken. Zo bevat het pakket bijvoorbeeld dienbladen, mokken, geurstokjes, lekkernijen en koptelefoons. Hiermee kun je in al je rust thuiswerken. Los van het kerstpresentje en het thuiswerkpakket hebben wij nog veel meer soorten kerstpakketten. Neem gerust een kijkje in de webshop en laat je verrassen door het enorme assortiment.

De kerstpakketten leverancier die zowel food als non-food pakketten verkoopt

Vragen?

Voor meer informatie over Kerstpakketten Tip verwijzen wij je naar de website. Heb je een dringende vraag of advies nodig bij het vinden van een kerstpakket? Of wil je graag gebruik maken van onze klantenservice? Dat kan zeker! Je kunt ons gemakkelijk via de live chat, telefonisch of per mail bereiken. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag, van 9:00 t/m 17:00 bereikbaar.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Wat zijn de bezorgkosten in Nederland?

De bezorgkosten voor Nederland, bij bestellingen tot maximaal €600 bedragen €44,95. bij bestellingen boven de €600 zijn de bezorgkosten kosteloos.

Wat zijn de bezorgkosten in België?

De bezorgkosten voor België bedragen €54.

Kan de gewenste leverdatum aangepast worden?

Als je de gewenste leverdatum graag wilt aanpassen, kun je contact opnemen met onze klantenservice, zij zullen kijken of dit mogelijk is in de transportplanning.

Kan ik een gewenste tijdstip aangeven?

Nee, je kunt alleen een gewenste leverdatum aangeven. De pakketten worden tussen 8:00 en 18:00 geleverd.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...