Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Een kerstpakket op rekening achteraf betalen

Bij Kerstpakketten Tip kun je ervoor kiezen om de kerstpakketten op rekening achteraf te betalen. Dit kan bij een maximaal bedrag van €10.000 inclusief btw. Hierdoor loop je weinig risico en is het een stuk veiliger om een grote order te bestellen. Na het moment van leveren, moet het factuur binnen 2 weken betaald worden. Bekijk de gehele collectie van Kerstpakketten Tip en maak een keuze uit de verschillende betaalmethoden.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Op rekening achteraf betalen
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Bestel een goedgevuld kerstpakket en betaal achteraf.

Hoe werkt het op rekening achteraf betalen?

Tijdens het bestellen van de kerstpakketten, is er een mogelijkheid om te kiezen voor achteraf betalen. Hiervoor moet je jou persoonsgegevens invullen. Nadat het systeem je accepteert, wordt de bestelling voldaan en krijgt je een factuur via de mail gestuurd. Na het ontvangen van de kerstpakketten, kun je binnen twee weken het factuur betalen. Stel dat je te laat het factuur betaald, zul je een aanmaning ontvangen. Dit is een herinnering dat het factuur nog niet betaald is. Het kan voorkomen dat er dan ook extra kosten bij worden berekend, voor het te laat betalen van het factuur. Bekijk de website voor meer informatie.

Handig achteraf op rekening betalen

Stel dat je een perfect bedrijfsgeschenk hebt gevonden die je graag wilt bestellen. Of het nu dure of betaalbare kerstpakketten zijn, is het ontzettend handig om de mogelijkheid te hebben om achter te kunnen betalen. Dit geeft een veilig gevoel, omdat je eerst de pakketten mag ontvangen en daarna pas hoeft te betalen. Hierdoor loop jij als koper weinig tot geen risico.

Keuze uit verschillende pakketten

Je kunt al onze kerstpakketten op rekening achteraf betalen. Zo kun je onder andere kiezen voor het bedrijfsgeschenk. Dit is een geschenk die je als bedrijf kunt weggeven. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met het logo, kleuren en de stijl van het bedrijf. Tevens kun je kiezen voor supermarkt kerstpakketten. Dit zijn pakketten die rijk gevuld zijn met artikelen die uit de supermarkt komen. Zo kun je denken aan drinkpakken tot aan ingrediënten voor het avondeten zoals spaghetti.

Alle pakketten kun je op rekening achteraf betalen.

Onduidelijkheden over de betaalmethode?

Ben je aan het overwegen om te kiezen voor de mogelijkheid om op een later moment te kunnen betalen? Heb je nog bepaalde onduidelijkheden hierover? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Kerstpakketten Tip. Wij zullen jou zo goed mogelijk proberen te adviseren en te helpen met al je vragen. Je kunt ons via de live chat op de website bereiken, maar ook telefonisch en via de mail. Van maandag tot en met vrijdag, van 9:00-17:00.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kun je bij Kerstpakketten Tip de kerstpakketten op rekening achteraf betalen?

Ja, bij Kerstpakketten Tip kun je de kerstpakketten achteraf op rekening betalen. Dit is mogelijk bij een maximaal bedrag van €10.000 inclusief btw. Je kunt dan twee weken na levering je pakketten nog betalen.

Wanneer moet ik mijn bestelling betalen?

Tijdens het bestellen van de kerstpakketten, kun je uit verschillende betaalmethoden kiezen. Zo kun je ervoor kiezen om het bedrag meteen over te maken, maar ook voor op rekening achteraf betalen. Je ontvangt hierover een mail waarin precies staat uitgelegd binnen welke termijn je moet betalen.

Hoe ontvang ik mijn factuur?

De facturen worden per e-mail verstuurd. De mail bestaat uit een bijlage, dit is een pdf-bestand met het factuur.

Hoe zit het met de btw op kerstpakketten?

In de meeste kerstpakketten komen zowel food als non-food artikelen voor. Dit betekent dat er zowel 9% als 21% btw bovenop de artikelen komen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...