Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Per stuk kerstpakketten bestellen

Het jaar is weer voorbij gevlogen en het moment om kerstpakketten in te kopen is weer aangebroken. Het geven van een kerstpakket is een belangrijk onderdeel om het jaar goed mee af te kunnen sluiten. Je laat niet alleen weten dat je het personeel waardeert en bedankt voor al hun harde werk, maar je laat het ook zien door middel van een pakket. Wil je liever een kleine order aan pakketten plaatsen? Bij Kerstpakketten Tip kun je de kerstpakketten per stuk bestellen. De minimale bestelhoeveelheid is 5 stuks per pakket. Hierdoor kun je meerdere kerstpakketten bestellen die op het verlanglijstje staan.

Betaal na levering
Méér belastingvoordeel Top 20 kerstpakketten Huiszending mogelijk
Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Per stuk
115 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten Wijnkado's Top 20 Keuzeconcept Maatwerk Kerstpakketten Showroom Kerstmarkt
Het per stuk kerstpakket kun je vanaf minimaal 5 stuks bestellen.

Waarom een kerstpakket per stuk?

Het kan zijn dat je niet een specifiek kerstpakket wilt besteden aan de hele groep, maar individuele kerstpakketten op maat voor elke medewerker. hiermee geef je een kerstgeschenk als cadeau dat echt bij een persoon past. Het aanbod van Kerstpakketten Tip is zo reusachtig, dat het kan voorkomen dat je daardoor moeilijk kunt kiezen. Doordat je de kerstpakketten per stuk kunt bestellen, maakt het kiezen een stuk gemakkelijker. Je kunt hierdoor gemakkelijk meerdere kerstpakketten kiezen, van een kleiner aantal. Zo kun je iedereen blij maken met een bijzonder pakket.

Bestel per stuk

Wil je graag een specifiek kerstpresentje geven aan je medewerkers, iets wat echt bij hen past, waarmee je hen ook persoonlijk benaderd? Kies dan voor de per stuk kerstpakketten. Je hebt keuze uit een enorm assortiment. Je kunt de kerstpakketten gemakkelijk bestellen via de webshop, waarbij je zelf je gewenste leverdatum kan aangeven en kunt kiezen om achteraf te betalen.

Kerstpakketten Tip verkoopt niet alleen kerstpakketten maar heeft bijvoorbeeld ook een voorjaarspakketten collectie. Dit is een collectie waar ze alleen maar pakketten verkopen die bij het voorjaar passen. Zo kun je denken aan artikelen die te maken hebben met zowel Pasen als met de lente. Maar zo zijn er nog veel meer pakketten waaruit je kan kiezen. Kerstpakketten Tip maakt het je gemakkelijker doordat er zoekfilters in de webshop zijn. Je kunt met de zoekfilters aangeven waarnaar je exact op zoek bent. Zo krijg je alleen de kerstpakketten te zien die bij jouw wensen passen.

Bestel gemakkelijk en snel per stuk kerstpakketten.

Vragen of onduidelijkheden?

Wil je graag een los kerstpakket bestellen, maar heb je nog bepaalde onduidelijkheden of vragen hierover? Of wil je contact opnemen met onze klantenservice omdat je meer wilt weten over wat Kerstpakketten Tip voor jou kan betekenen? Wij zijn elke maandag t/m vrijdag van 9.00 t/m 17.00 bereikbaar. Je kunt contact met ons opnemen via de live chat, telefoon of e-mail.

Live chat: In de webshop
Telefoonnummer: + 31 (0) 853 018 558
E-mailadres: service@kerstpakkettentip.nl

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik een kerstpakket per stuk bestellen?

Bij ons kun je ook kerstpakketten per stuk bestellen vanaf een minimale order van 5 stuks per pakket.

Kan ik een kerstpakket laten samenstellen?

Bij een minimale afname van 100 stuks, kun je een eigen pakket laten samenstellen. Je kunt zowel je wensen via de website doorgeven, zodat wij aan de slag gaan om een eigen gemaakt kerstpakket samen te stellen, maar ook kun je de showroom bezoeken.

Wanneer kunnen de kerstpakketten besteld worden?

Rond juli/augustus wordt de gehele collectie in de webshop geplaatst. Vanaf dan kunnen de kerstpakketten besteld worden.

Wanneer bezorgt Kerstpakketten Tip de pakketten?

De pakketten worden van maandag tot en met vrijdag, tussen 8:00 en 18:00 geleverd. Je kunt de tijd van levering helaas niet doorgeven, maar wel je gewenste leverdatum. Het kan voorkomen dat deze tijden niet overeen komen met de openingstijden van jouw bedrijf. Wel is het de bedoeling dat er iemand aanwezig is voor het aannemen van de pakketten.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...