Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het assortiment aan relatiegeschenken

De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken. Over het algemeen vinden mensen de winter minder fijn dan de zomer vanwege de kou. Maar tijdens de winter heb je wel de gezelligste feestdagen. Het is de tijd van het jaar dat je gezellig samenkomt met al je familie en dierbaren. De winter brengt een enorme sfeer met zich mee, lekker knus thuis onder een deken met een warme chocomel, kijkend naar buiten waar het verlicht is met gezellige lampjes. Wil je graag hier een bijdrage van zijn en de mensen thuis het een stuk gezelliger laten maken? Kies dan voor de relatiegeschenken. Of je nu je dierbaren, klanten of zakenrelaties wilt bedanken, met dit pakket zit je zeker goed.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Relatiegeschenk
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het relatiegeschenk is een mooi pakket volledig gevuld met lekkernijen.

Op maatwerk

Je kunt een compleet nieuw pakket laten samenstellen of een bestaand pakket uit het assortiment kiezen, en hier wijzigingen aan brengen. Laat ons zo precies mogelijk weten wat je wilt veranderen, zodat we een maatwerk kerstpakket kunnen samenstellen, precies naar jouw wensen. Je kunt gemakkelijk op de website je gegevens en wensen invullen, maar ook kun je er voor kiezen om langs te komen in onze showroom. Een maatwerk kerstpakket kan vanaf een bestelling van minimaal 100 stuks.

Waarom het relatiegeschenk?

Je kunt bij Kerstpakketten Tip zelf kerstpakketten maken, maar dat is bij het relatiegeschenk niet eens nodig. Dit pakket is een fijn geschenk om zowel aan zakelijk als persoonlijke relaties cadeau te geven. Je laat hiermee zien dat je blij en dankbaar bent dat hun in je leven zijn. Door het geven van een geschenk, laat je je waardering naar hun toe zien. De pakketten zijn goed gevulde pakketten die per stuk verschillen. Zo kan het een wijnpakket, beauty pakket en etenswaren pakket zijn. De keuze is ruim, en er zal voor elke bijzondere relatie wel een pakket te vinden zijn.

Relatiegeschenk cadeau geven

Het relatiegeschenk is een bijzonder cadeau om weg te geven. Hiermee laat je goed merken hoe dankbaar je bent voor de relatie die jij hebt met die persoon. Het is een echte verrassingspakket. Met de verschillende soorten pakketten kun je niet verwachten wat je krijgt. De inhoud van het pakket is ruim gevuld met leuke en fijne producten. Zo heb je bijvoorbeeld ook een supermarkt kerstpakket, die volledig gevuld zijn met artikelen uit de supermarkt. Dit is een handig en bruikbaar kerstpakket. Zodra de personen een nieuw fijn artikel hebben ontdekt door het pakket, kunnen ze het ook gemakkelijk zelf aanschaffen in de dichtstbijzijnde supermarkt.

De relatiegeschenken zijn mooie pakketten die ruimgevuld zijn met zowel lekkernijen als non-food

Contact opnemen

Ben je benieuwd naar het maatwerk kerstpakket, maar wil je hier eerst nog graag meer over weten? Dat kan! Neem dan contact met ons. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Of heb je andere soorten vragen? Onze klantenservice staat van maandag tot en met vrijdag, tussen 9-17 voor je klaar. Kerstpakketten Tip hoop dat jij al je belangrijke en bijzondere relaties goed kunt verrassen met de kerst. Met dit geschenk kun je hen eens goed in het zonnetje zetten, zelfs nu dat het winter is.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Verkoopt Kerstpakketten Tip relatiegeschenken?

Ja, Kerstpakketten Tip heeft een assortiment met relatiegeschenken.

Kun je de kerstpakketten zelf komen ophalen?

Je kunt de kerstpakketten bij Kerstpakketten Tip helaas niet komen ophalen. Dit is voor de veiligheid en drukte bij de inpakcentrale.

Kan ik de gewenste leverdatum na het maken van een order nog veranderen?

Voor het veranderen van de leverdatum, zul je contact moeten opnemen met de kantenservice. Zij zullen kijken of dit nog mogelijk is.

Kan ik op rekening achteraf betalen?

Ja, bij ons kun je achteraf op rekening betalen tot een maximale bestelling van €10.000 incl btw.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...