Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Bekijk de Toffe kerstpakketten collectie

Het einde van het jaar is weer aangebroken. Het wordt eerder donker buiten, de koude dagen beginnen, de straten hangen vol met gezellig lichtjes en het is de tijd van gezelligheid en het samenzijn met je familie, vrienden en geliefden.
Dit betekent ook dat het weer tijd is om je medewerkers te bedanken voor hun inzet en harde werk van het afgelopen jaar. Hiermee laat je zien dat je blij bent en hen waardeert dat zij samen met jouw het bedrijf tot een hoger niveau tillen. Dag in dag uit doen jullie samen als team jullie best om het bedrijf te laten groeien. Wil je je medewerkers verrassen? Kies dan voor het tof kerstpakket. De pakketten zijn goed gevuld en er kunnen onder andere gadgets, spellen, alcohol en lekkernijen in voorkomen.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Toffe
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een tof kerstpakket heeft coole artikelen zoals bijvoorbeeld een koffer.

Vind een tof kerstpakket

Ben je op zoek naar een tof kerstpakket? Wacht dan niet langer en bekijk het online assortiment van Kerstpakketten Tip. Ook als je nog niet zo goed weet wat voor soort kerstpakket je wilt weggeven, is de website een en al inspiratie. Zo hebben wij ook een pagina met de top 20. Het assortiment bestaat uit heel veel soorten kerstpakketten die verdeeld zijn in thema's. Er is genoeg keuze en variatie.

Bestel de toffe kerstpakketten

Je kunt gemakkelijk je favoriete kerstpakketten bestellen. In de webshop kun je je wensen aangeven zoals de kleur, prijsklasse, thema en artikelen. Hierdoor krijg je precies de kerstpakketten te zien die bij jouw wensen passen. Nadat je je favoriete kerstpakket hebt gevonden, ga je naar het winkelmandje. Hier kun je gemakkelijk aangeven hoe veel stuks je wilt bestellen en kun je kiezen uit meerdere betaalmethoden waaronder achteraf betalen. Door te kiezen voor achteraf betalen kun je het risico beperken en maakt het bestellen ook een stuk veiliger. De kerstpakketten versturen wij zowel in heel Nederland, als in België. Tijdens het bestellen van de kerstpakketten kun je zelf je gewenste leverdatum aangeven.

Het online assortiment

Zo als al eerder is verteld heeft Kerstpakketten Tip een ruim assortiment met genoeg keuze voor iedereen. Los van de toffe kerstpakketten hebben wij bijvoorbeeld ook wijn relatiegeschenken. Dit zijn pakketten die volledig bestaan uit wijn. Er is keuze uit rood, wit en rosé wijn. Maar ook beschikken enkele geschenken over wijnglazen. Dit is een fijn geschenk om bijvoorbeeld cadeau te doen aan je zakenrelaties. Het is een fijne attentie om te ontvangen en ze voelen zich er ongeacht gewaardeerd door.

De toffe kerstpakketten bevatten onder andere een paninigrill.

Vragen?

Het kan voorkomen dat je tegen bepaalde dingen tegen aan loopt tijdens je zoektocht naar een tof kerstpakket. Ook kan het voor komen dat je nog enkele vragen hebt over het bestellen van een kerstpakket. Voor al je vragen of advies kun je terecht bij de klantenservice. Wij zijn tijdens kantoordagen van 9:00 tot en met 17:00 bereikbaar. Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar op het nummer + 31 (0) 853 018 558, het e-mailadres service@kerstpakkettentip.nl en via de live chat op de website. Wacht niet, en neem gerust contact op!

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hebben jullie ook toffe kerstpakketten in het assortiment?

Ja, wij hebben ook een collectie aan toffe kerstpakketten.

Hoe worden de aantal artikelen in de kerstpakketten berekend?

Alle artikelen worden los van elkaar geteld. Tevens wordt de doos meegeteld aan het aantal artikelen omdat deze mee telt in de verkoopprijs.

Heeft Kerstpakketten Tip de mogelijkheid om achteraf te betalen?

Jazeker, bij Kerstpakketten Tip zijn er meerdere betaalmethoden waaruit je kan kiezen. Zo is er ook de keuze voor achteraf betalen mogelijk.

Kan ik de gewenste leverdatum achteraf nog aanpassen?

Wanneer je je gewenste leverdatum wilt veranderen, kun je contact opnemen met de klantenservice. Wij zullen dan kijken of er een mogelijkheid is met de transportplanning.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...