Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Verstuur je kerstpakketten door Kerstpakketten Tip

Ben je op zoek naar kwalitatief goede kerstpakketten om dit jaar cadeau te kunnen geven aan je medewerkers en zakenrelaties? Kies dan voor Kerstpakketten Tip! Kerstpakketten Tip is een van de grootste leveranciers in kerstpakketten. Wij maken, verkopen en versturen kerstpakketten. De geschenken zijn ieder jaar met liefde samengesteld door onze stylisten. Kerstpakketten Tip regelt alles: vanaf het samenstellen tot aan het verzenden van de geschenken. Het enige wat jij hoeft te doen is het bestellen van het perfecte kerstpakket.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Versturen
445 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
De kerstpakketten worden zorgvuldig en snel verstuurd.

Bestellen en versturen

Kerstpakketten Tip heeft het zoeken en bestellen van je kerstpakketten makkelijk gemaakt. Tijdens het bekijken van onze ruime collectie, kun je gemakkelijk met behulp van zoekfilters je gewenste kerstpakketten bekijken. Zo krijg je een aangepaste collectie te zien, die past bij jouw verwachtingen. Tijdens het bestellen van de kerstpakketten, staan alle stappen die je moet volgen eenvoudig beschreven. Zo kom je ook uit bij het onderdeel over het versturen van je kerstpakketten. Je kunt hier onder andere aangeven of je de bestelling naar Nederland of België wilt verzenden. Tevens kun je hier de leverdatum aangeven wanneer jij wilt dat wij de kerstpakketten komen leveren.

Verschillende manieren om een kerstpakket te versturen

Bij Kerstpakketten Tip kunnen zowel bedrijven als particulieren kerstpakketten bestellen. Je kunt er voor kiezen om de kerstpakketten op het adres van het bedrijf te laten leveren, maar ook op individuele adressen. Zo kun je de kerstpakketten ook huis aan huis laten bezorgen. Grote bestellingen worden per pallet transport verzonden. Bij bestellingen boven de €600 zijn de transportkosten kosteloos. Bij kleine bestellingen wordt er overwogen om via een externe pakketdienst de pakketten te laten bezorgen. Zo kun je ook gemakkelijk kiezen voor een kerstpakket per stuk of voor een brievenbuspakket. Tijdens het bestellen kun je zelf een leverdatum aangeven, waarop jij graag de kerstpakketten wilt ontvangen.

Gehele assortiment

Kerstpakketten Tip is een kerstpakket webshop die ieder jaar een enorm assortiment aanbied. Ieder jaar is er genoeg keuze, waardoor het gemakkelijk is om een kerstpakket te vinden die bij je medewerkers en zakenrelaties passen. Heb je inspiratie nodig over wat nu echt leuke geschenken zijn? Bekijk dan de top 20 kerstpakketten. Hier vind je de twintig meest verkochte en populairste pakketten van het seizoen. Via de webshop kun je gemakkelijk, veilig en snel je  kerstpakketten bestellen.

Kerstpakket laten versturen op een eigen gewenste leverdatum.

Vragen over het versturen van je geschenken?

Op de website van Kerstpakketten Tip staat er veel informatie over het versturen van je kerstpakketten. Kom je er toch niet helemaal uit en heb je nog bepaalde vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn iedere werkdag van 09:00 tot en met 17:00 bereikbaar. Stuur ons een e-mail of een chat bericht via de website. Ook kun je ons telefonisch bereiken via het nummer + 31 (0) 853 018 558.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Wat zijn de transportkosten voor het versturen van de kerstpakketten?

Voor Nederland zijn de bezorgkosten verschillend. Bij een bestelling onder de €600 betaal je €44,95. Bij een bestelling boven de €600 is de bezorging kosteloos. Voor het verzenden van kerstpakketten naar België, zijn de transportkosten standaard €54

Verstuurt Kerstpakketten Tip de kerstpakketten ook naar België?

Ja, Kerstpakketten Tip bezorgd ook kerstpakketten in België.

Wanneer worden de kerstpakketten geleverd?

Tijdens het bestellen kun je zelf een gewenste leverdatum aangeven.

Hoe laat worden de kerstpakketten geleverd?

Je kunt de gewenste leverdatum aangeven, maar het tijdstip niet. De kerstpakketten worden op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 geleverd. Je moet er zelf voor zorgen dat op deze dag iemand aanwezig is die de kerstpakketten kan en mag aannemen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...