Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Kerstpakketten verkrijgbaar tussen 15 en 20 euro

Verras je personeel met een mooi kerstpakket van 15 euro. Hierbij moet je denken aan een kerstpakket met verschillende lekkernijen of een lekkere fles wijn in een luxe houten kistje, allemaal mooie geschenken voor rond de 15 euro. Alle kerstpakketten worden netjes bij jou bezorgd.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketPrijs: 15 euro
21 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Aanbod kerstpakketten voor rond de 15 euro, geschikt als leuke verrassing
Het kerstpakket assortiment voor 15 euro geschikt voor jong en oud

Kerstpakketten rond de 15 euro

De categorie 15 euro is een populaire prijsklasse binnen het assortiment van Kerstpakketten Tip. Deze pakketten hebben een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding en voldoen al jaren aan de verwachtingen van de ontvangers. Heb je een groter budget tot je beschikking, kijk dan eens naar onze kerstpakketten van 25 of 30 euro of wat dacht je van onze kerstpakketten van 45 euro. Deze kerstpakketten zijn van een groter formaat en/ of bevatten duurdere artikelen dan de 15 euro kerstpakketten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een duurdere fles wijn. Onze selectie 15 euro kerstpakketten wordt jaar in, jaar uit weer erg gewaardeerd en behoort tot de beste van Nederland. Wees er dus op tijd bij, want OP = OP!
Weet je niet wat voor kerstpakket je moet kopen om je personeel mee te verrassen? Bekijk dan eens ons Eigen Keuzeconcept. Hierbij kunnen je medewerkers zelf bepalen wat voor kerstcadeaus ze krijgen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...