Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Opzoek naar een kerstpakket van 25 euro?

Een kerstpakket van 25 euro is elk jaar weer erg populair en laat dit nou net een prijsklasse zijn waar Kerstpakketten Tip veel aanbod in heeft. Het aanbod binnen de 25 euro kerstpakketten is erg divers. Dat betekent dat er cadeaus zijn voor mannen, vrouwen, kinderen en senioren, met of zonder actueel thema. De kerstpakketten zijn verpakt in een mooie luxe geschenkdoos, wat zorgt voor een aangenaam verrassingseffect.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketPrijs: 25 euro
40 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Collectie 25 euro kerstpakketten om je personeel de waardering te geven die zij verdienen
Kerstpakketten aanbod met kerstpakketten ter waarde van 25 euro

Kerstpakketten voor 25 euro

De kerstpakketten van 25 euro met een thema zijn erg populair in Zowel Nederland als België. De pakketten van rond de 25 euro zijn verkrijgbaar in verschillende actuele thema's en kleuren. Door middel van de filters aan de linkerzijde van de pagina kun je eenvoudig jouw gewenste kerstpakket vinden. Als je geen financieel risico wilt lopen, ga dan voor de optie Achteraf Betalen tijdens de afronding van je bestelling, je ontvangt de factuur dan na levering van de bestelde kerstpakketten.
Had je liever een kleiner pakket gewenst? Neem dan eens een kijkje bij onze kerstpakketten voor 15 euro. Ben je opzoek naar een groter en luxer kerstpakket dan beschikken wij ook over hele leuke kerstpakketten voor 50 euro en 70 euro.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...