Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Bijzondere kerstpakketten assortiment

Ben je op zoek naar een bijzonder en uniek kerstpakket waarmee je de werknemers echt kunt laten verrassen? Dan kun je bij Kerstpakketten Tip terecht. Wij hebben een ruime keuze aan bijzondere en unieke geschenken. Met deze kerstpakketten zullen de werknemers het jaar op een leuke en bijzondere manier kunnen afsluiten.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Bijzonder
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Waarom de keuze voor een bijzonder kerstpakket?

De bijzondere en unieke geschenken zijn geen standaard pakketten maar hebben speciale producten, thema's en/of combinaties. De pakketten zijn zo samengesteld dat het een echte verrassing is om uit te pakken. De bijzondere combinaties of producten zijn leuk om te krijgen, omdat er hierdoor vaak nieuwe soorten producten worden ontdekt. Ook heeft het kerstpakket meestal een bijzonder thema wat het zo speciaal maakt. Het is een bijzonder en leuk pakket om tijdens de feestdagen te geven. Bekijk op Kerstpakkettentip voor onze volledige assortiment aan geschenken.

De verschillende producten uit het bijzonder kerstpakket

De producten en combinaties verschillen per pakket. Zo zijn er pakketten die volledig in het teken staan van een bepaald land of kleur. Alle producten zijn dan een bepaalde kleur of zijn allemaal uit hetzelfde land. Ook heb je pakketten die geen bepaald thema hebben maar veel verschillende soorten producten bevatten. De combinatie van alle producten maakt het een bijzonder en origineel geschenk. De artikelen variëren van etenswaren tot aan wellness artikelen. Of ben je meer geïnteresseerd in een apart kerstpakket? Dit pakket bevat geen standaard producten maar vooral aparte producten.

Wilt u zelf een bijzonder kerstpakket samenstellen?

Wil je een kerstpakket nog persoonlijker en bijzonder maken door het zelf samen te stellen? Dan kun je via maatwerk uw wensen zo specifiek mogelijk doorgeven. Wij zullen dan voor jou aan de slag gaan om een zo uniek mogelijk kerstpakket samen te stellen. Ook kun je een afspraak maken in onze showroom, waar wij samen met jou het perfecte pakket kunnen samenstellen. Het pakket wordt dan zorgvuldig samengesteld en ingepakt.

Ook hebben we verschillende soorten thema's waaruit je kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een traditioneel kerstpakket. Ook hebben wij kerstpakketten die volledig biologisch zijn samengesteld. Deze kerstpakketten bevatten alleen maar biologische producten.

Vragen of advies nodig?

Heb je vragen over de kerstpakketten? dan kun je ons tijdens de kantooruren bereiken via de telefoon of de mail. Wij staan voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden met betrekking op de kerstpakketten. Ook als je advies nodig hebt over de keuze van een pakket kunt je bij ons terecht. Wij zullen met ons team ervoor zorgen dat jij en jouw werknemers tevreden zijn en zo goed mogelijk geholpen wordt.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie terecht voor een bijzonder kerstpakket?

Ja, bij ons is er een ruime keuze aan bijzondere kerstpakketten waarmee je de werknemers echt kunt verrassen.

Wat houdt een bijzonder kerstpakket in?

De bijzondere kerstpakketten hebben een speciaal thema of bevatten unieke producten. Het varieert van een pakket in één bepaalde kleur tot aan een speciaal thee pakket.

Hebben jullie een showroom?

Ja wij hebben een showroom waar wij je graag verwelkomen. Hier kunnen wij jou persoonlijker helpen en een goed advies geven voor het samenstellen van uw pakket. Plan van te voren een afspraak in via de mail of telefoon.

Hoe laat worden de kerstpakketten geleverd?

De kerstpakketten worden op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 bezorgd.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...