Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De feestpakket collectie

Ben je op zoek naar een pakket dat niet tijdsgebonden is maar elk moment van het jaar gegeven kan worden? Dan kun je kiezen voor de feestpakketten. Dit zijn perfecte cadeaus voor elke gelegenheid. Je kunt zowel je werknemers, zakenpartners maar ook vrienden en familieleden hiermee een speciaal gevoel door geven. Het is een fijn pakket waar iedereen blij van wordt. Het pakket varieert van food en non-food pakketten tot aan beauty gerelateerd.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Feestpakketten
445 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het feestpakket is een pakket vol met lekkernijen, wijn en bier.

De collectie aan pakketten

Kerstpakketten Tip verkoopt veel verschillende kerstpakketten, maar ook pakketten die niet kerstgerelateerd zijn. Met al onze kerstpakketten en feestpakketten bieden wij een ruim aanbod, waardoor er voor iedereen genoeg keuzes zijn om het perfecte pakket te kunnen vinden. Bekijk de Kerstpakkettentip collectie, hierin vind je onze gehele aanbod. De pakketten variëren van verschillende prijzen, grootte en gelegenheden.

Het feestpakket bestellen

Het feestpakket is niet kerst gerelateerd, maar is voor elke gelegenheid bedoeld. Het zijn leuke en vrolijke pakketten, rijk gevuld met zowel food als non-food producten. De pakketten variëren van wijn, beauty artikelen tot aan verschillende soorten snacks. Je kunt het pakket tijdens meerdere gelegenheden cadeau geven zoals met kerst, pasen, een verjaardag maar ook gewoon om iemand te bedanken. Het is een mooi pakket en handig in gebruik. Het is een fijn pakket om cadeau te geven, want het zal bij iedereen goed in de smaak vallen.  

Keuze genoeg

Wil je een pakket dat wel kerst gerelateerd is en speciaal bedoeld is voor jouw personeel? Dan kun je kiezen voor het kerstpakket personeel. Dit is een pakket dat goed gevuld is met lekkere etenswaren en bevat handige artikelen. Los van het kerstpakket voor personeel hebben wij genoeg keuze aan andere soort kerstpakketten. Je kunt gemakkelijk in onze webshop aangeven waarnaar je op zoek bent door middel van de zoekfilters.
 

De feestpakketten zijn mooie pakketten gevuld met etenswaren en dranken.

Wij helpen je graag!

Heb je bepaalde vragen of onduidelijkheden die nog niet beantwoord zijn? Of heb je advies nodig over het vinden van het perfecte pakket voor een bepaalde gelegenheid? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met het vinden van een bijpassend pakket en beantwoorden met alle liefde al je vragen. Wil je liever grote kerstpakketten zelf samenstellen, ook dat kan bij ons! Vul hiervoor een formulier in bij maatwerk of maak een afspraak in onze showroom. Onze klantenservice is telefonisch en per e-mail te bereiken.

Telefoonnummer: + 31 (0) 853 018 558
E-mailadres: service@kerstpakkettentip.nl

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie terecht voor feestpakketten?

Ja, wij verkopen ook feestpakketten. Dit zijn pakketten die je voor elke gelegenheid cadeau kunt geven. Het varieert van een wijn, beauty tot een food pakket.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

De prijzen worden zowel inclusief als exclusief BTW weergegeven. De meeste pakketten bevatten 9% BTW op etenswaren, maar ook 21% BTW op andere soort producten.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Als je vraag er niet bij staat kun je per mail bereiken via het e-mailadres service@kerstpakkettentip.nl of telefonisch via het telefoonnummer + 31 (0) 853 018 558

Is de afbeelding op de website, het exacte kerstpakket?

Ja, de afbeelding op de website is een foto van het exacte kerstpakket.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...