Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het halal kerstpakket assortiment

Wil je graag een geschenk cadeau geven dat voldoet aan de islamitische wetten? Kies dan voor dit kerstpakket. In dit pakket is er rekening gehouden met de islam. Zo is er in het kerstpakket géén varkensvlees en alcohol verwerkt. Ben je benieuwd uit wat voor soort kerstpakketten je kunt kiezen die volledig halal zijn? Hierbeneden vind je een gehele collectie aan de halal kerstpakketten.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Halal
61 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Bestel gemakkelijk online

Het einde van het jaar is weer aangebroken en je wilt graag je werknemers bedanken voor hun inzet. Als je op zoek bent naar een bijpassend kerstpakket, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kerstpakketten Tip heeft een groot en breed assortiment aan kerstpakketten. Bestel gemakkelijk online al je kerstpakketten voor het eind van het jaar. Los van de standaard kerstpakketten, bieden wij ook andere diensten aan. Alle informatie over Kerstpakketten Tip kun je gemakkelijk vinden op onze website.

Kies voor de halal kerstpakketten

Heb jij in je onderneming meerdere werknemers met verschillende geloven en vindt je het lastig wat voor soort kerstpakket bij hen allemaal past? Met het halal kerstpakket houden wij hier rekening mee. Het zijn bijzondere kerstpakketten die volledig halal zijn, en dus geen varkensvlees en alcohol bevatten. Zo zitten er verschillende lekkernijen, spelletjes en accessoires in het pakket. Met dit kerstpakket krijgt iedereen een fijn bedankje voor al het harde werken van het afgelopen jaar.

Keuze uit het gehele assortiment

Zit het kerstpakket naar jouw wens er niet bij? Wees niet getreurd want wij hebben nog veel meer soorten kerstpakketten waaruit je kan kiezen. Bekijk het gehele assortiment met verschillende soorten thema's. Wat dacht je van een pakket vol met trendy producten of een kerstpakket om mee te koken. Het assortiment biedt genoeg keuzes, waardoor elke onderneming bij ons terecht kan voor zijn kerstpakketten.

Stel je vragen over het halal kerstpakket!

Het kan voorkomen dat je tijdens je zoektocht tegen bepaalde dingen tegenaan loopt. Heb je na het lezen nog bepaalde vragen over het kerstpakket, dan kun je contact met ons opnemen via de telefoon of per mail. Onze klantenservice staat van maandag tot en met vrijdag, tijdens de kantooruren 9-17 voor je klaar om je te helpen. Wij hopen dat door het beantwoorden van al je vragen, jij je zoektocht weer kunt gaan vervolgen.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hebben jullie halal kerstpakketten in jullie assortiment?

Ja, wij hebben een assortiment speciaal ingericht met onze halal kerstpakketten.

Wat houdt het halal kerstpakket in?

Deze kerstpakketten voldoen aan de islamitische wetten. Zo bevat het kerstpakket geen varkensvlees en alcohol.

Kunnen er kerstkaarten in de kerstpakketten verwerkt worden?

Ja, het is mogelijk om een kerstkaart met je eigen kerstwens in het kerstpakket te verwerken. Hiervoor komen er wel extra kosten bij kijken. Heb je hier interesse in, neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn eigen kerstpakket indelen?

Ja, je kunt er voor kiezen om een eigen kerstpakket samen te laten stellen. Je kunt hiervoor een formulier invullen op de website waar je al je informatie en wensen kunt invullen. Bij een minimale afname van 100 stuks zullen wij via maatwerk een eigen kerstpakket voor je samenstellen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...