Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Verantwoord kerstpakket bestellen

Onze verantwoorde kerstpakketten staan helemaal in het teken van duurzame producten die goed zijn voor mens en milieu. Vind je als bedrijf het ook belangrijk om zo duurzaam mogelijk door het leven te gaan? Dan is dit verantwoord kerstpakket een echte aanrader. Met dit pakket motiveer je de werknemers om verantwoord en duurzamer te leven. De duurzame geschenken zijn de laatste tijd erg populair en zijn in de toekomst ook niet meer weg te denken. Dit kerstpakket is dan ook een echte aanrader!

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Verantwoord
23 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen houdt in dat een bedrijf verantwoordelijkheid draagt aan de maatschappij en zorgt voor een duurzame toekomst. Dit is op ecologisch, economisch en sociaal gebied. Wij als Kerstpakketten Tip vinden het belangrijk om een steentje hierin bij te dragen. De geschenken van Kerstpakkettentip zijn dan ook zo duurzaam mogelijk ingericht.

Inhoud van een verantwoord kerstpakket

In het kerstpakket zitten veel verantwoorde en duurzame producten die handig zijn om te gebruiken. Het pakket bevat veel etenswaren, waaronder veel biologische producten. Tevens bevat het leuke en duurzame artikelen waaronder gieters, tuinhandschoenen en verschillende kruidenplanten. Hierbij is er rekening gehouden met het milieu. Wij hopen de mensen met dit pakket te kunnen motiveren om ook mee te helpen aan een goede en gezonde toekomst.

Is dit kerstpakket toch niet helemaal waarnaar je op zoek bent? Dan zijn er ook nog andere soorten thema's waaruit je kunt kiezen zoals de kerstpakketten voor op reis.  Dit is een leuk geschenk om te geven aan echte vakantiegangers. Maar ook kun je kiezen voor een brievenbus kerstpakket, speciaal zo gemaakt dat het door de brievenbus past.

Onduidelijkheden of zelf een duurzaam kerstpakket samenstellen?

Zijn er onduidelijkheden of bepaalde vragen over de kerstpakketten? Dan kun je ons doordeweeks tussen 9:00 en 17:00 uur bereiken via het telefoonnummer +31 (0) 853 018 558 of via het e-mailadres service@kerstpakkettentip.nl.

Heb je interesse in het zelf samenstellen van een duurzaam kerstpakket? Dit is mogelijk bij een minimale afname van 100 stuks. Je kunt hiervoor een lijst invullen op de website van Kerstpakketten Tip, waarin je zo specifiek mogelijk al jouw wensen en andere informatie invult. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een voordelig kerstpakket? Bij het invullen van het formulier kun je zelf het budget aangeven. Wij gaan dan voor jou aan de slag om een zo uniek mogelijk kerstpakket samen te stellen.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Verkopen jullie verantwoorde kerstpakketten?

Ja, wij hebben een assortiment aan verantwoorde kerstpakketten. Deze pakketten bevatten duurzame en biologische producten die goed zijn voor het milieu.

Is het mogelijk om de leverdatum te wijzigen?

Er is een mogelijkheid om de leverdatum te wijzigen, dit ligt aan de transportplanning. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Vanaf welke maand is het mogelijk om kerstpakketten te bestellen?

Onze nieuwe collectie wordt rond juli/augustus online geplaatst, vanaf dan is het mogelijk om de kerstpakketten te bestellen.

Op welke manier wordt de factuur verstuurd?

De factuur wordt per e-mail verstuurd. Wij versturen geen papieren facturen omdat wij zo verantwoord mogelijk proberen te ondernemen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...