Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het woon kerstpakketten assortiment

Wil je een kerstpakket weggeven waarbij de werknemers een echt fijn kerstgevoel krijgen? Het woon kerstpakket geeft jouw huis een fijne en knusse sfeer. Met al de artikelen in dit pakket zul je het huis kunnen opfleuren en het een huiselijk gevoel kunnen geven. Tijdens de feestdagen is het samenzijn een van de belangrijkste aspecten, met dit kerstpakket zul je het gevoel van samenzijn alleen maar versterken.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Wonen
119 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

De inhoud van een woon kerstpakket

Het woon kerstpakket heeft alles te maken met artikelen voor in en rondom het huis. Het zijn sfeervolle producten die jouw huis gezelliger maken, zeker tijdens de feestdagen. De producten die je in het pakket kunt verwachten zijn kaarsen, bijzettafels, serveerplanken, dekens, mokken en etenswaren. De woonartikelen zullen gegarandeerd in elk huis een mooie plek kunnen krijgen. Tevens zijn ze allemaal functioneel inzetbaar. Het zijn mooie en fijne artikelen om te gebruiken en neer te zetten in het huis.

Ben je benieuwd naar andere producten van Kerstpakketten Tip? Kerstpakketten Tip heeft een ruim assortiment aan kerstpakketten, waarbij elk kerstpakket uniek is met verschillende soorten producten.

Het gehele assortiment aan kerstpakketten

Los van het woon thema hebben wij nog talloze andere thema's waar je uit kunt kiezen. Deze thema's zijn te vinden aan de linkerzijde van de pagina. Zo zijn er kerstpakketten volledig ingedeeld met kookartikelen, deze zijn te vinden bij het thema koken. Of ben je meer geïnteresseerd in een trendy kerstpakket? Met het assortiment van Kerstpakketten Tip, hebben wij een ruime keuze aan thema's wat bij elk bedrijf zou kunnen passen.

Heeft u vragen, advies nodig of wilt u een pakket zelf samenstellen?

Bij vragen over onze kerstpakketten kun je terecht bij onze klantenservice. Heb je advies nodig over het kiezen van een kerstpakket? Dan staan wij ook voor je klaar! Wij zijn via de mail of telefoon bereikbaar.

Wil je originele kerstpakketten weggeven, zoals bijvoorbeeld grote, goedgevulde XL kerstpakketten? Dan kun je er ook voor kiezen om het zelf samen te stellen. Je kunt gemakkelijk op onze website via maatwerk al jouw wensen zo specifiek mogelijk doorgeven. Hiermee zullen wij dan aan de slag gaan om een zo persoonlijk en origineel mogelijk kerstpakket in te pakken. Tevens ben je welkom in onze showroom, waar je samen met ons het kerstpakket mag komen samenstellen.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hebben jullie woonartikelen in jullie kerstpakketten?

Ja wij hebben diverse kerstpakketten waar woonartikelen in voorkomen. Bij het thema wonen vind u alle kerstpakketten die zijn samengesteld met verschillende soorten woonartikelen.

Wat voor artikelen zitten er in de woon kerstpakketten?

In de woon kerstpakketten zitten verschillende soorten sfeervolle woonartikelen waarmee je het huis knus kunt maken. De artikelen in het pakket zijn onder andere dekens, kaarsen, muurdecoratie en bijzettafels.

Kan ik bij jullie achteraf mijn factuur betalen?

Je kunt bij ons achteraf het factuur betalen. Dit is mogelijk tot een maximale orderwaarde van €10.000 incl. BTW.

Wanneer worden mijn kerstpakketten bezorgd?

Je kunt bij het bestelproces op een eenvoudige wijze zelf jouw gewenste leverdatum selecteren.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...