0
Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Kerstpakketten zonder alcohol (alcoholvrij)


Heeft u weekendkrachten en vakantiewerkers in dienst en wilt u deze belonen. Kies dan voor een kerstpakket zonder alcohol. De alcoholvrije kerstpakketten zijn tevens geschikt om te overhandigen aan medewerkers met een andere geloofsovertuiging. Bekijk de collectie online en bestel voordelig via Kerstpakketten Tip.

Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 700 kerstpakketten. Alle kerstpakketten mogelijkheden bekijken
Kerstpakket zonder alcohol in alle prijsklasse met belgische chocolade

Kerstpakketten zonder alcohol

Wanneer u de keuze maakt voor een kerstpakket wilt u graag dat deze passend is voor al het personeel. Wanneer u werknemers heeft die niet drinken óf nog niet de leeftijd van 18+ hebben bereikt kunt u ervoor kiezen hen een kerstpakket zonder alcohol aan te bieden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw werknemers een kerstpakket ontvangen dat aansluit op hun persoonlijke situatie. Dit maakt het geven van een kerspakket niet alleen leuk, het zal ook zeker gewaardeerd worden door uw werknemers.

Mogelijkheden kerstpakketten zonder alcohol

Op Kerstpakkettentip.nl bieden wij een erg ruim aanbod in kerstpakketten aan. Hierbij zitten ook verschillende mogelijkheden tot het geven van kerstpakketten zonder alcoholhoudende dranken. Dit kan de oplossing bieden wanneer een deel van uw medewerkers niet kan, of niet mag, drinken. Een logische keuze hierbij is een kerstpakket met enkel food producten, eventueel aangevuld met non-alcoholische dranken. Denk hierbij aan Coca-Cola, Chocolademelk, Hero, Royal Club of verschillende sappen. Dit zijn pas enkele mogelijkheden uit ons veelzijdige aanbod van kerstpakketten zonder alcohol. U kunt er namelijk ook voor kiezen om gebruik te maken van ons keuzeconcept óf een non-alcoholisch kerstpakket op maatwerk. Hierover vertellen we u later meer.  

Meerdere kerstpakketten bestellen

Het is ook mogelijk verschillende kerstpakketten te bestellen voor uw medewerkers. Bijvoorbeeld wanneer u één minderjarige medewerker hebt, of wanneer slechts enkele een kerstpakket zonder alcohol wensen. In dit geval kunt u uit ons aanbod kiezen om het gewenste aantal aan alcoholvrije kerstpakketten te bestellen, terwijl u de rest van uw medewerkers een kerstpakket met alcohol schenkt. Zo weet u zeker dat iedereen tevreden is.

Kerstpakket zonder alcohol op maatwerk

Indien u graag een eigen inbreng wil hebben in de samenstelling van het kerstpakket kunt u kiezen om een kerstpakket op maatwerk te bestellen. Wij bieden deze service aan vanaf 75 stuks. Hier vertelt u al uw wensen aan een van onze medewerkers. Zo kunt u dus aangeven dat u graag een kerstpakket zonder alcohol zoekt. Zij vertalen uw wensen in een mooi maatwerk kerstpakket. Deze service kost u niets en is geheel vrijblijvend.

Keuzeconcept

Het keuzeconcept biedt de meest persoonlijke keuze voor uw medewerkers. Hier krijgen zij namelijk de kans om zelf een eigen cadeau uit te kiezen. U selecteert een budget, wij maken hier giftboxen van en uw medewerkers krijgen van u een speciale code uitgereikt. Hiermee kunnen zij kiezen uit verschillende categorieën als eten & drinken of verzorging, maar ook verscheidene dagjes weg. Zo weet u zeker dat uw medewerkers zelf de keuze kunnen maken voor een kerstpakket met of zonder alcohol.

Alcoholvrije kerstpakketten voor jong en oud verpakt in een mooie geschenkverpakking

Kerstpakketten zonder alcohol bestellen bij Kerstpakketten Tip

Kerstpakketten Tip biedt u een ruime keuze aan in kerstpakketten zonder alcoholhoudende dranken. Zo kunt u zelf bekijken wat de juist optie is voor uw medewerkers, zonder dat u in hoeft te leveren bij andere aspecten van het kerstpakket. Wenst u hier toch graag hulp bij? Of wilt u graag advies over welke mogelijkheid het beste is voor uw bedrijf? Wij beschikken over een gespecialiseerd team van medewerkers om u bij dergelijke zaken te ondersteunen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag beschikbaar tijdens werktijden. Neem direct contact op middels onze chatfunctie rechts onder aan de pagina. Spreekt u onze medewerker liever persoonlijk? Bel dan naar +31 (0) 853 018 55

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2022 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
service@kerstpakkettentip.nl +31 (0) 853 018 558 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...